Super kolektiv, který se podobný bude hledat jen těžko
Auto k soukromým účelům (ale vzhledem k vytíženosti minimálně využito)
Seberealizování sebe sama v trhu
Názor, který se rozcházel s vedením byl přijímán velice těžkopádně
Špatné zprávy byl tutlány před vedením
Časová náročnost, ale zase práce vás pohltila
Realita po nástupu bylav zásadních věcech naprosto jiná, než bylo řečeno na pohovoru. Kdybych skutečný stav věcí znala předem, nikdy bych do firmy nenastoupila.
Při pracovním pohovoru jsem nevěděla co si o firmě myslet. Čas ale ukázal, že šlo zatím asi o nejlepší rozhodnutí. Mám možnost naučit se nové věci, pracovně se posunout a odpovídající finanční ohodnocení. Nadřízený se zajímá o názory zaměstnanců a není problém s čímkoliv přijít. Když porovnám s prací pro nadnárodní korporace, je toto jistě lepší volba.
Lepší technické vybavení, ale současné je odpovídající velikosti firmy, nevidím to jako závažný nedostatek.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Možnost pracovat z domu, když jsou děti nemocné, možnost částečného úvazku, po domluvě lze i částečně upravit pracovní dobu
Práce zde je opravdu příjemná a každý den se do ní těším. Milí kolegové a příjemné pracovní prostředí. V porovnání s dřívějším zaměstnáním je to nesrovnatelné.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?