Jediné pozitivum byla částečně klouzavá pracovní doba
Dal jsem si odstup od doby, kdy jsem na úřadu skončil. Pachuť, která mě donutila změnit práci ale dále zůstává hluboko uvnitř pořád. Zejména neuctivé místy až potupné jednání nadřízených se nedá dlouhodobě snášet. Pracoval jsem na oddělení regulace cen. Člověk co se nepohyboval uvnitř ani neuvěří, co se dělo. Ač nadřízení problematice rozumněli velmi dobře tak takoví lidé nepatří do managmentu. Absolutně nekompetentní a zlí lidé nejsou dobří ředitelé. Člověk velmi rychle pozná, že ať udělá cokoli tak je to špatně, pokud nejste oblíben. Oblíbenost se odvíjí od toho jak moc jste ochotný a schopný podlézat. Oblíbená kratochvíle bylo tako donášení na kolegy. Hrozné pracoviště a pokud tam člověk nemusí z hmotné nouze ať se oddělení 611 vyhne velkým obloukem. Nic tam nefunguje zdravě. Práce je tam zcela neproduktivní a bez většího smyslu.
Nekvalitní management, špatné vedení, žádné cíle nebo vize, nefér jednaní základním stavebním prvkem, odkladiště neschopnych bývalých vojaků. Mladý kreativní lidé raději včas odejdou. Faleš, podlost, pomluvy, nekompetentnost. Kdo nezažil, ten neuvěří....
Náhodně vybraný management, bez nutnosti obhajovat své pozice, co je obrovskou chybou statní správy obecně. Jeho činnost, nebo spíše nečinnost bez jakékoliv kontroly ze strany vedení firmy.
Arogantní až hrubé jednání ze strany nadřízených. Jejich nízké odborné i manažerské kvality a předpoklady.
Nejasné hodnotící kriteria, nadržování vybraným "svým koňům". Averze vůči mladým aktivním pracovníkům a kolegům.
Po pracovní stránce nejasná koncepce, postupy a budoucnost oboru. Skoro žádná podpora a servis od vedení, právního oddělení a jinýc součástí.
Žádná promyšlená personální politika a schopnost reagovat na časté personální změny. Špatný systém zaškolování.
Neochota vedení mluvit o pracovních problémech a pracovních podmínkách.
Radím, kdo může, ať se tomu rozhodně obloukem vyhne
Zaujala / nezaujala vás firma Český telekomunikační úřad?
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?