Dům zahraniční spolupráce image

Dům zahraniční spolupráce

Česká národní agentura pro mezinárodní vzdělávání a výzkum

S kolegy, jsou tam moc fajn lidi, bohužel u vedení se říct nedá. Člověk se může dostat k zajímavým projektům, celkem se i posouvat a učit se novým věcem.
Neférovost a netransparentní komunikace od vedení k zaměstnancům. Obrovská fluktuace a neustálé změny.
Děkujeme za zpětnou vazbu! Moc nás těší, že oceňujete kolegy a možnost se učit a rozvíjet. Zmínky o komunikaci a stabilitě nás naopak samozřejmě mrzí, snažíme se na těchto podnětech pracovat. :)
Napsáno:listopad 2024

Bohužel jsem tu zatím jen krátkou dobu, ale s čím jsem spokojena. Jsou asi dobré kolegyně a i celkem příjemná atmosféra.
zatím ne
Děkujeme za zpětnou vazbu! Jsme rádi, že si užíváte fajn atmosféru a kolegyně. Ať se vám v DZS líbí i nadále :)
Napsáno:listopad 2024

Většina řadových zaměstnanců jsou skvělí nadšení lidé, kteří pracují s obrovským nasazením. Organizace má stanovené velmi dobré hodnoty, sama se jimi však neřídí.
Nerovný přístup k zaměstnancům, jednání s lidmi není otevřené a férové. Finanční ohodnocení neodpovídá náročnosti práce a je mnohem nižší než na obdobných pozicích u jiných zaměstnavatelů.

Práci v mezinárodním prostředí
Jedná se o práci v oblasti grantové podpory mezinárodních projektů financovaných z programů Evropské Komise.Práce zahrnuje komunikaci s kolegy z agentur z různých zemí EU i občasné zahraniční cesty a společné akce zapojených zemí.
Napsáno:srpen 2023

Možnost práce z domova, zajímavé firemní akce, přátelská atmosféra, kanceláře v centru Prahy
Napsáno:prosinec 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Dům zahraniční spolupráce?
Mezinárodní prostředí, progresivní a vstřícná organizace, pozitivní a přátelské prostředí, agenda, která má smysl!
Napsáno:prosinec 2020

Smysluplná práce v přátelském prostředí.
Napsáno:prosinec 2020

smysluplná práce, výborný tým plný inspirativních kolegů
nic mne nenapadá, za poslední roky se organizace posunula o mílové kroky dopředu a stala se výjimečnou státní organizací evropského typu, která je určitě v ČR ojedinělá.
Napsáno:prosinec 2020

Velmi příjemný kolektiv lidí; Mladý kolektiv; Práce co má smysl a dopad; Občasná frustrace z věcí, které nemůžeme ovlivnit (EU, MŠMT,...)
Napsáno:červenec 2020

lokalita v centru prahy, pěkně vybavená a tichá kancelář, stravenky v hodnotě 100Kč
přístup vedoucí oddělení, komunikaci mezi různými odděleními v budově, zapojování do pracovních skupin, celoorganizační pracovní skupiny

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Flexibilní pracovní doba od 9 do 14hod, možnost práce na dpp, práce se dá většinou stihnout v pracovní době(práce je ale i tak hodně), na pracovišti je hlídací koutek pro děti, 5 týdnu dovolené
Napsáno:duben 2019

profesionalita, atmosféra spolupráce, výrazná snaha o efektivitu s ohledem na státní sektor
Napsáno:prosinec 2020

U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Dům zahraniční spolupráce?