Skvělí kolegové, příjemná atmosféra
Finanční ohodnocení by mohlo být lepší, ale chápu, že to nejde (přímo řízená organizace MŠMT a mizerné platové tabulky)
Response from employer:
Děkujeme! Jsme rádi, že vás těší atmosféra i kolegové, na tom si zakládáme. Ceníme si také vašeho pochopení, že některé věci jsou dané naším postavením ve státním sektoru. Má to pro naši práci své výhody i nevýhody :-)
Pružná pracovní doba, možnosti HO, možnosti zahraničních pracovních cest
Tabulkový plat, někdy zdlouhavé schvalovací procesy státní instituce
Response from employer:
Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete pružnou pracovní dobu, home office i možnost cest do zahraničí. Máte pravdu, že státní instituce mají svá úskalí, která nemusejí každému vyhovovat. Jedním z pilířů, na kterých stojí naše strategie, je snažit se k těmto podmínkám přistupovat inovativně a kreativně :-)
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Mám možnost pracovat na zkrácený úvazek a být 2 dny v týdnu na homeoffice, takže se dá práce skvěle skloubit s rodinou. Pracovní prostředí je moc příjemné, zaměstnavatel se snaží ho neustále zlepšovat. Oceňuji i důraz na ekologii a udržitelnost.
Plat není tak vysoký jako v soukromém sektoru.
Response from employer:
Děkujeme za milou zpětnou vazbu! Moc nás těší, že vám flexibilita a pracovní prostředí vyhovují. Jak udržitelnost tak ohled na sladění osobního a pracovního života jsou pro nás důležité.
Ve srovnání platu se soukromým sektorem máte bohužel pravdu. Snažíme se to vyvážit smysluplnou prací, benefity a dobrými pracovními podmínkami :-)
S kolegy, jsou tam moc fajn lidi, bohužel u vedení se říct nedá. Člověk se může dostat k zajímavým projektům, celkem se i posouvat a učit se novým věcem.
Neférovost a netransparentní komunikace od vedení k zaměstnancům. Obrovská fluktuace a neustálé změny.
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu! Moc nás těší, že oceňujete kolegy a možnost se učit a rozvíjet. Zmínky o komunikaci a stabilitě nás naopak samozřejmě mrzí, snažíme se na těchto podnětech pracovat. :)