Ferovost, spravedlivost. Skvely tym lidi, co ma sobe makaji. Majitele nohama na zemi a v pratelskem kontaktu se svymi lidmi. Spravedlive ohodnocovani. Kdo maka, vydelava. Luxusni skoleni pro lepsi vysledky. Pracujeme jako tym. Jsme hedi na to ze pracujeme v Channelu. Jan Laibl je borec a firma dobre vi, kam smeruje. Pracuje se eticky a klienti nejsoujen chodicimi penezenkami. Channel dostava svemu sloganu, ze u nas prodavaji lide lidem. Za me plny pocet hvezdicek. Nic podobneho jsem nezazil. Pokud je nekdo schopny, tak se tu bude mit fakt dobre.
Lokace, jezdim autobusy do kancelare z Mratina za Prahou a rano i odpoledne stojim v kolonach v Cakovicich a na Kbelske.
Zaujala / nezaujala vás firma Channel Partners, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 27 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?