Příliš velký tlak na zaměstnance aby vyráběli víc a rychleji
Spousta byrokracie, vyplňování tabulek atd.
Firma není ochotná zajistit některé pracovní pomůcky
Atmosféra ve firmě se za poslední roky dost zhoršila a po koroně je situace ještě horší. Bohužel, ze strany firmy není ochota situaci řešit
Spousta dalších věcí na které se klade velký důraz, ale v podstatě jsou k ničemu
naučila jsem se práci galvanizera,pracovat s rentgenem, různé chemické procesy na různém materiálu,
benefity a příspěvek na penzijní je velmi slušný
vadil mě přístup k jednotlivcům, chtěli aby jsme byli jeden team ale to nešlo,neumí se tam domluvit mistři mezi sebou tak jak to má pak vypadat dál, jednoho by strhli a jiný se flákal a to bylo jedno
Poměrně na vysoké úrovni byly různé benefity, třeba příspěvek na penzijní připojištění, kafeterie. Dost se dbalo na pořádek na pracovišti. A taky kladně hodnotím že fungovaly ve firmě zaměstnanecké odbory.
Co se týče managementu působilo to na mě dojmem že zbytečně velký vliv na chod výroby měli takzvaní tabulkoví borci,kteří tím otravovali nejen dělníky ale i mistry. Místo toho aby se mohla ladit výroba a programy CNC strojů tak se ztrácel čas neustálým popisováním to co v daný okamžik dělo. Lpěni na co jak nejvyšším zavedením nepřetržitého provozu na strojích. Dělníci zombíci. Což se za daných podmínek bylo kontraproduktivní protože to mělo neblahý vliv na kvalitu výroby. Prostě zdravý selský rozum na úbytě. Zřejmě asi tušili že teď na to budou mít dost času,když není do čeho píchnout..🙄
Oceňovala jsem výborný kolektiv, až na šéfa.V současné době z oddělení všichni odešli i ti co tam pracovali i více než 10 let.
Jinak s ostatními odděleními špatná spolupráce zvláště ve zkušební době. Nekomunikace , pomluvy , žádný přístup v zaučení. Tzv. Hledej si sám
Nejdříve bych zavedlo kolečko mezi jednotlivými odděleními s kterými nákup spolupracoval , řádně vysvětlila co se vlastně od něho požaduje. Už se nezaškoluje nebo nedostatečně
Firma nabízí slušný systém benefitů pro zaměstnance, zkrácenou pracovní dobu a poměrně dobrou jídelnu.
Firma navenek působí velmi solidně, má skvělou webovou prezentaci. O to větší bylo zklamání z pracovních prostor, které se od dob Letovu příliš nezměnily. Jedno WC pro patro plné žen, špinavé kanceláře, kde se vytíralo špinavou vodou jednou za týden. Prach se neutíral nikdy. Celkově pracovní prostředí působilo velmi depresivně.
Co se týče firmy samotné, panuje v ní neskutečný chaos, chybí naprostá evidence pohybu zboží, koordinace nákupů pro jednotlivé výrobní úseky prakticky neexistuje, firma nemá skladovací prostory, peníze se vyhazují oknem.
Nejvíce jsem byl spokojen s kolegy, kteří byli fér a velmi dobře se mi s nimi spolupracovalo.
- nespokojen jsem byl s vedení této společnosti, které se chová k podřízeným jako by to byly loutky.
- výše platů zejména nástupních nedosahuje kolikrát ani úrovně některých obchodních řetězců a to jde o tak významnou společnost.
- benefity zde nejsou prakticky žádné.
- a zejména práce personálního oddělení byla velmi neodborná což bylo vidět na kvalitě nově příchozích zaměstnanců.
Zaujala / nezaujala vás firma LATECOERE Czech Republic s.r.o.?