Firma přetěžuje zaměstnance, nutí je chodit na přesčasy 2x týdně+ soboty, nespokojenost s tím, za jakých podmínek mohu zajít k lékaři, člověk si nesmí jen tak dovolit marodit! Přístup k lidem je tu otřesný, proto taky neustále nemůžou naplnit stav, obzvláště nyní, když zrušili 13. a 14. plat.
13. a 14. plat. Přímý nadřízený vychází vstříc mému soukromému životu, uvolňuje mě do školy, prohodí mi směnu, když potřebuji. Naoplátku já udělám nějaký přesčas, takže kompromisy ve firmě fungují.
Někteří nadřízení neumějí jednat s lidmi. Firma utrácí za “hlouposti”, ne za to, co je pro zaměstnance ve výrobě důležité. Pracovní prostředí, zejména ovzduší je příšerné. Kariérní postup je ve firmě vzácností.
Zaujala / nezaujala vás firma KERN-LIEBERS CR spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?