Cosmonde, a.s.

Výroba parfémů a toaletních přípravků

Možnost osobního rozvoje a dělávání. Zajímavá práce, která není jednotvárná, přístup k technologickým novinká. Konstruktivní komunkace s vedením společnosti a možnost se ke všemu vyjádřit. A současně i zpětná vazba na tyto podněty.
Pozornost si zaslouží výrobní prostory, ale vzhledem k zahájené přestavbě celého areálu je to jen dočasné
Napsáno:červen 2024

Musím říct, že poslední dobou se v Cosmonde vytváří příjemný kolektiv. Také se zlepšují pracovní podmínky a vztahy na pracovišti. Dále firma hodně investuje do rozšiřování, renovací a celkového vylepšování pracovního prostředí.
I když je možné si oběd objednat z 5 restaurací, možná by prospěla kantýna. V jídelních automatech je omezený výběr.
Napsáno:červen 2024

Homeoffice, přístup vedení, výborný kolektiv, jasno ohledně úkolů, pružnost při pracovních úkolech od kolegů
otevřené toalety, štípačky
Napsáno:červen 2024

možnost práce z domova dobrý tým
špatná komunikace

Volnost a samostatnost
Cosmonde je středně velká česká rodinná firma. Na rozdíl od velkých mezinárodních firem, není svázána jen přísnými předpisy, přes které "nejede vlak". Právě naopak. Při respektování základních pravidel dává prostor návrhům svých zaměstnanců. Ti se mohou otevřeně vyjádřit k nastaveným procesům a všechny dobré návrhy jsou následně použity v praxi.

Rozmanitou práci
Cosmonde vyrábí široké portfolio kosmetických přípravků pro zákazníky na celém světě. Každý nový výrobek vyžaduje odborné znalosti při vývoji produktů, nové výrobní technologie, rozdílnou náročnost na kvalitu produktu a nová obalová řešení. Díky tomu je každý den v Cosmonde jiný, novým a zajímavý.
Napsáno:leden 2022

Výborný kolektiv. Přátelské prostředí, výborná domluva s nadřízeným a kolegy. Dobré platové ohodnocení.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2022

Měla jsem zajimavé benefity a naučila jsem vic nového užitečného
někdy bylo těžké držet krok s výrobním procesem, ale chce to cvik

Protože Cosmonde a.s. učí lidi pracovat na zařízení, dává zátěž v závislosti na fyzických a věkových schopnostech člověka. Pracovní procesy se postupně komplikují. Zkušení kolegové vždy pomohou a poradí.
Napsáno:prosinec 2022

U této firmy máme ještě 17 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Cosmonde, a.s.?