Snahou o změnu, myslí na své zaměstnance a velmi ji zajímá pohled a názor klienta a jeho zákaznická zkušenost
Je to velká firma, tzn. změna ze "staré" banky je pomalejší a ne všichni kolegové jsou na změnu připraveni. Také si myslím, že je zde prostor ke zlepšení směrem k platům zaměstnanců
Možnost osobního růstu - velký výběr ze vzdělávacích aktivit, aktivní zapojení do projektů, skvělé benefity - volno navíc, lékařské konzultace na telefonu, příspěvky na penzi
Moc se mi líbí nadstandartní benefity a oceňuji chování Spořky v nestandartních situacích a době. Je zde skvělý tým lidí a možnosti změny pozice a profesního růstu a vzdělávání
Velmi lidský přístup, skvělé benefity, dobré prostředí, možnost kariérního růstu, podpora.
ČS jde novým směrem a to leaderství - pokud se to podaří bude to TOP.
Všichni jsou ochotni pomoci, jsou milý a celou dobu mám pocit, že můžete říct cokoliv a budete vyslyšen. Hlavně už to není o prodeji, ale o pěči a poradenství, takže ta práce má mnohem větší smysl.
Velký výběr školení a kurzů + vlastní knihovna video kurzů. V bance se pořád něco děje, vždy je něco nového, takže nemůže být řeč o stereotypu.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance