slušní a ochotní kolegové, i nepříjemné věci řešíme s noblesou a mzda je na účtu VŽDY včas.
Od doby co jsme součástí B+N je katastrofa pokusit se vybavit naše zaměstnance oblečením.
Dostal jsem 99 mailů,99 tabulek,99 odkazů na různé tabulky a pokud něco pro lidi potřebuji tak se stejně dozvím že to z Mad'arska nepřišlo. Raději neobjednávám nic.
I když pracuji, plánují a rozhoduji v podstatě sama, přesto mám jistotu, že při důležitém řešení s klienty, mám vždy na dosah pomocnou ruku svých kolegů s profesionálním přístupem. V B+N je spoustu nových tváří, kteří se osobně ještě neznají, ale každý se snaží být slušný a vstřícný. Těší mě, že mezi novými kolegy nacházíme lidi, kteří si opravdu uvědomují "plavbu na jedné lodi".
Co mě mrzí, že jsme jako společnost B+N málo vidět...(např. loga na autech ) je v nás málo dravosti a pořád díky navázaným vztahům, kontaktům z dob minulých, čerpáme nebo si udržujeme postavení na trhu.