Vítejte v BTL!
Vítejte v BTL!
S úsměvem jde všechno lépe.
S úsměvem jde všechno lépe.
Spolupráce a sdílení si know-how.
Spolupráce a sdílení si know-how.
Náročné úkoly+9

BTL Medical

Vývoj a výroba lékařských přístrojů

Jsme česká technologická společnost s vlastním R&D, výrobou a distribuční sítí. Naším posláním je vyvíjet nejmodernější zdravotnické přístroje pro kardiologii, fyzioterapii a estetickou medicínu, které pomáhají zlepšovat kvalitu života lidí na celém světě přes 30 let. Baví nás nejnovější technologie a s každým naším produktem posouváme hranice možného. Rádi u nás přivítáme talentované kolegy, kteří naše cíle přijmou za své a budou naši budoucnost vytvářet spolu s námi.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny pobočky (40)

Roční benefity 30 000 Kč je paráda, 25 dní dovolené, různá zlepšovací školení na které se dojíždí, káva z automatu zdarma, stále zlepšujeme techniku, nadstandardně placené přesčasy
Málo místa na všechno,
Napsáno:červen 2022

Jednání a přístup celkově - když je problém a máte zájem ho řešit, vždy to jde. Ze strany zaměstnavatele to funguje, ale musí vidět i snahu ze strany zaměstnance. Práce ve firmě je výzvou, každý den je jiný a plný nových úkolů. Svoboda při organizaci kalendáře a pracovních aktivit. Firma dokáže ocenit loajálního, zodpovědného a pracujícího zaměstnance.
Občasné zatížení velkým množstvím pracovních úkolů (nárazové akce)
Napsáno:květen 2021

Čas na kávu a něco dobrého k zakousnutí.

Čas na kávu a něco dobrého k zakousnutí.

Učení novému u nás nikdy nekončí.

Učení novému u nás nikdy nekončí.

Pro ještě lepší realizaci nápadů.

Pro ještě lepší realizaci nápadů.

Neformální pracovní atmosféra.+9

Problémy se řešily Chyba není selhání, ale poučení
Napsáno:únor 2021

Do prace jsem chodil rad, ale co se změnilo vedení, tak bylo kolem všeho spoustu tajemství a svůj odchod z firmy bych si dovedl představit jinak..
Před odchodem po výměně vedení mi neprislo jednání úplně fer
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti BTL Medical?
Po většinu mého působení ve firmě jsem byl naprosto spokojen-finanční ohodnocení, jednání s vedením, atmosféra...
Po poslední výměně vedení v Benešově to slo tak nějak zkopce-nemyslím si, ze teď jedna férově a chlapsky
Napsáno:říjen 2020

Možnost dostat svoje nápady daleko Pružný proces organizace projektů Dosažitelnost a otevřenost nadřízených Spousty benefitů Kamarádský kolektiv
Režim fungování se dost liší napříč odděleními a buňkami Občas narazíte na paskvil, který tvořil podkvalifikovaný člověk, a nikdo to neodhalil Komunikace mezi pobočkami

Rozmanitou práci
Lékařské přístroje i jejich vývoj, provozování a začleňování do nějakých ekosystémů je práce napříč spoustou odvětví.

Netradiční benefity
Multisport. Vybavené kuchyňky s občerstvením za náklady. Káva zdarma. Bonusy počítané z ročního zisku firmy. Časté firemní výjezdy a teambuildingy. Možnost zapůjčení laboratorního vybavení. Možnost lékařských zákroků na přístrojích firmy.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2020

Uzasna firma,bohuzial okolnosti nedovolili aby som tam pokracovala v praci. Ak by mi ponukli miesto naspat tak nevaham.
Bola som spokojna.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:červen 2020

Lidi okolo jsou fajn.
S přetvářkou ve vedení firmy.
Napsáno:květen 2020

Klid na praci.
Hrozna budova, vetsina nadrizenych jsou uzavreny kult co jsou ve firme od zacatku a nikoho mezi sebe nepusti a k tomu jsou neuveritelne arogatni. Na predchozi zkusenosti se nebere zretel, benefity temer zadne a plat naprosto neodpovidajici jak trhu tak know-how. Sporna ucinost vyvijenych produktu. Na jednu stranu se klade vysoky duraz na efektivitu (v kanclu se nemluvi, nedebatuje ale maka), ale pak se vsechno 4x predelava.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2019

firma s budoucností, je postavená na schopných lidech. Velký tlak na produktivitu, není to pro každého.
Málo firemních benefitů
Napsáno:červen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma BTL Medical?