Super plat i na nizké pozici. Kolektiv horší, ale záleží na útvaru. Hodně volna ale za cenu půl měsíčních cvičení. Práce není špatná, ale mohlo by to být lepší.
Platové podmínky, různorodá práce, možnost práce v zahraničí, seberealizace, dobrý kolektiv, 27 dnů dovolené, možnost dalších dnů volna, 14 dnů preventivní rehabilitace, nadstandardní lékařská péče.
Častá odloučenost od rodiny, není vždy možnost služby v místě bydliště.
finanční ohodnocení
u leteckých základen jsem spokojena byla u Univerzity obrany jsme velmi nespokojena a dobrovolně odcházím po uplynutí závazku
mezilidské vztahy u Univerzity obrany
nízká kvalita akademických pracovníků u CBVSS (konkrétně mé pracoviště)
Je zde nabídka studia jazykových kurzů zejména pro angličtinu a francouzštinu v průběhu celé vojenské kariéry.
Nabídka kariérových kurzů pro důstojníky.
Nabídka odborných kurzů.
Občasné změny služebního zařazení a k nim potřeba zvládnutí nových znalostí a neustálé získávání zkušeností i se zahraniční spolupráce např. struktury NATO nebo zahraniční operace..
Možnost kariérního postupu
Když plníte předepsané požadavky máte možnost neustálého kariérního růstu, ovšem můj názor je z pohledu osoby s vysokoškolským vzděláním. U ostatních kategorií zaměstnanců nemám přesný přehled. Z mého pohledu pro učňovsky vzdělané osoby jsou možnosti kariérního postupu výrazně nižší.