Areál Lenzing Biocel Paskov
Výroba buničiny
Akce pro zaměstnance Lenzing Fest
Akce pro zaměstnance Lenzing Fest
Smysluplná práce+3

Lenzing Biocel Paskov a.s.

Výroba chemických buničin

Lenzing Biocel Paskov je moderní biorafinérie náležící do světové skupiny Lenzing. Stojíme za výrobou vysoce kvalitní buničiny, která je základem pro výrobu ekologicky šetrných textilních vláken. Naše vlákna jsou symbolem zodpovědného přístupu k planetě a vrcholem inovací v módním průmyslu. Zakládáme si na hodnotách dobré spolupráce, vzájemného respektu, loajality, bezpečnosti a udržitelnosti.

Relativně slušná mzda i pracovní prostředí.C elkově je práce v pohodě.
Na našem pracovišti za práci mimo stanovený harmonogram, například vykrývání víkendových směn nebo náhrady za nemocenskou jsme nuceni vybírat náhradní volno například uprostřed týdne, není zde možnost nechat si proplatit přesčas nebo je silně omezená.
Napsáno:říjen 2024

Firemní benefity jsou velmi pozitivní a dá se rozumně domluvit na volnu když ho potřebuji
Zatím není nic s čím bych byl nespokojený

Zaujem o zamestnance
Napsáno:říjen 2024

Příspěvek na penzijní připojištění, flexibilní pracovní doba, nově vybavené kanceláře, využití cizích jazyků denně, prostor pro vzdělávání a kariérní růst, práce bez přesčasů
Není možnost 100% práce z domova, chybí benefity (stravenky, sportovní aktivity, služební vůz) - nic zásadního, nad mínusy Lenzingu se musím opravdu zamyslet
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Lenzing Biocel Paskov a.s.?
S přístupem od pohovoru až k samotnému nástupu, s kolegy, nadřízenou, benefity, pracovní dobou. Mám pracovní pomůcky pro výkon práce, svoji kancelář, což u jiných zaměstnavatelů není samozřejmostí.
Jsem ve společnosti krátce, tak zatím nemohu hodnotit. V tuto chvíli je vše v pořádku a věřím, že i bude.D
Napsáno:červen 2021

1300 Kč na penzijko Výborné obědy za směšné ceny 25 dní dovolené Podplácení přesčasů
Ve všech směrech spokojen
Napsáno:prosinec 2020

- atraktivní benefity - nadnárodní společnost - možnost sdílení informací s jinými lokacemi skupiny - výjimečné vztahy na pracovišti - týmová spolupráce - perspektivní společnost - atraktivní udržitelné výrobky

Práci v mezinárodním prostředí
Skupina Lenzing má závody a zastoupení po celém světě a nadále rozšiřuje své kapacity a závody. Při řešení úkolů často spolupracujeme s kolegy z jiných zemí.

Firma vyrábí produkt, který má velkou budoucnost co se týče udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Používá nejnovější dostupné technologie.
Napsáno:září 2020

"Rodinné prostředí" , dlouholeté pracovní zkušenosti zaměstnanců, minimální fluktuace, osobní rozvoj
Po změně vlastníka a výměně vedení zhoršení mezilidských vztahů, jednání za zády, nedodržování úmluv
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:březen 2019

Nejvíc jsem spokojen osmidenním cyklem směn - 2 ranní 6-18, 2 noční 18-6 a 4 dny (96 hodin) volno. Firma taky nabízí široké spektrum benefitů a má silné odbory.
Myslím, že ne. V práci jsem se našel a baví mě.
Napsáno:leden 2019

jsem celkově spokojena
O ničem nevím
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:prosinec 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Lenzing Biocel Paskov a.s.?