Líbí se mi náplň práce, která má přímý dopad na život v kraji.
Mám možnost se rozvíjet, převzít zodpovědnost za svou práci, kariérně se posunout, potkat zajímavé lidí z různých oborů.
Nejvíce jsem spokojená s rozmanitostí a dynamikou mé práce. Každý den přináší nové výzvy a příležitosti pracovat na různých projektech a setkávat se zajímavými lidmi. Navíc si velmi cením i skvělé firemní kultury, jejíž součástí jsou i příjemné firemní akce a společné snídaně. Tyto aktivity posilují týmového ducha a vytvářejí přátelskou atmosféru, což je pro mě velmi důležité.
Velmi si vážím důrazu na dobrou a zdravou firemní kulturu. Nejenom v tom, že práce, kterou děláme nám dává smysl, že jsou si všichni nápomocní, participativní principy a profesionalita patří ke standardu, přesto vše na velmi přátelské a lidské notě. V prostředí státní správy pracuji již mnoho let a v JINAG se konečně cítím dobře. A o tom, že inovace jsou podporovány, že se nebojuje s větrnými mlýny uvnitř organizace, není ani potřeba mluvit. Je to velká úleva a velká motivace pracovat.
Nic konkrétního mi nechybí. Vše je zde nadstandartní. Děkuji.
V JINAG mám možnost pracovat na smysluplných projektech s dopadem do regionu Jihomoravského kraje. Tým kreativních a pro inovace zapálených lidí. Inspirativní a produktivní vedení.
- příjemné a otevřené pracovní prostředí
- důvěra a flexibilita
- velmi příjemný a nápomocný kolektiv
- prostory kanceláří, ale budeme se brzy stěhovat :-)
Volnost a samostatnost
Každý je profík a odborník na konkrétní téma a všichni společně přispíváme k lepšímu životu na jižní Moravě. Každý kolega si svou práci řídí sám a ze své podstaty dělá to nejlepší, co je v jeho/jejích silách. Proto není potřeba kolegy kontrolovat a stát nad nimi, ale každý má svobodu a volnost dělat svoji práci tak, jak to konkrétnímu zaměstnanci vyhovuje. Důležité jsou výsledky nikoli mikromanagement.
Rozmanitou práci
Práce v Jinagu je motivační a vysoce smysluplná - Jinag přispívá k lepšímu životu v Jihomoravském kraji. To je něco, co se dotýká nás všech v naší každodennosti.
Zaujala / nezaujala vás firma Jihomoravská agentura pro veřejné inovace JINAG, spolek?
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?