Pohovor plny slibu o tom kolik si mohu vydelat ale opak byl pravdou. Za dva mesice prace jsem si vydelal zhruba 20000 cisteho. Abych dosahl na penize krere mi slibovali, musel bych byt stroj. Clovek musi mit vztah k danemu oboru, jinak pro nej bude prace nic nerikajici. Vic snad netreba dodavat.
Na hodnocení naší společnosti bývalým zaměstnancem nás nejvíce mrzí, že není korektní a neodpovídá skutečnosti. Zaměstnanec uvedl, že jeho výdělek činil za dva měsíce 20 tisíc. Tato informace se nezakládá na pravdě, jelikož byl u nás zaměstnán necelý měsíc, a to od 6. 5. do 4. 6. Na této pozici je nabízena fixní mzda 28 tis. hrubého v prvních třech měsících a po zaškolení je odměňování v úkolové mzdě, průměrný výdělek ostatních zaměstnanců na této pozici činí 37 – 40 tis. hrubého měsíčně. Zaměstnanec byl s těmito podmínkami řádně seznámen a z naší strany byly zcela dodrženy. Kamila P., personalistka společnosti
Pracuji na pozici osoby odborně způsobilé v PO a BOZP. Oceňuji příjemné pracovní prostředí, výborný kolektiv, zajímavé zakázky. Přátelský přístup ze strany vedení.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?