Tým lidí kolem na stejné vlně. Do práce se těším, je různorodá a inovativní. Výhody dotovaná multisport karta, sick days, odměny atd.
Častěji teambuilding.
Práci v mezinárodním prostředí
Firma má zastoupení v několika zemích po celém světě. Momentálně UK, Thajsko, UAE a Keňa. Naši zákaznickou základnu pak tvoří zákazníci s více jak 11 zemí světa.
Systém práce, dobře to utíká a cítíte se dobře, že máte hotovo.
Nemám moc přehled, jak se firmě daří.
Řád a pravidla
Procesy zpracování jsou jasné, pomáhá hodně helpdesk v řízení požadavků na podpoře. Takže málokdy se stane,že uděláte chybu, systém vám hlídá časy plnění a odpovědí. Je docela pořádek v tom, co je ve skluzu a co ještě počká.
Někdy se fakt zapotíte, ale práce je dobře ohodnocená. Mě osobně baví složité úkoly, takže si úkoly beru. Ti,kteří nechtějí, nemusí. Dostanou lehčí úkoly.
Zaujala / nezaujala vás firma HOTELTIME SOLUTIONS a.s.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?