IMPRA spol. s r.o.

První rok působil opravdu dobře, vše bylo jak se dohodlo. Bohužel nevím z jakých důvodů poté přišel ohromný úpadek ze strany středního a vyššího managementu.
Příšerná domluva na čemkoli. Opravdu nemám co říci hezkého a dodnes mě to po slibném startu mrzí.
Napsáno:září 2024

Od vyučení v roce 2009 jsem prošel několika výrobními závody a vyzkoušel si mnoho profesí. Bohužel ve většině společností jste pro nadřízené pouhé "číslo", které je z jejich pohledu velmi jednoduše nahraditelné. Až ve firmě Impra jsem se setkal s fér přístupem, možností se na ledasčem domluvit a hlavně na ocenění za práci navíc či pochvalou za dobře odvedenou práci. Ano, je zde prostor pro zlepšení v mnoha ohledech ( porodní bolesti nově vzniklé výroby ), ale i přesto nemám sebemenší důvod napsat cokoliv záporného, protože pevně věřím v jejich brzké odeznění. Nebojte se práce ze sklem a pojďte do toho s námi !
Nazval bych to porodní bolestí, která je ovšem přítomná ve všech nově začínajících "výrobách" či firem všeobecně a je pouze na Vás, jestli příležitost podílet se na rozvoji využijete, či nikoliv.
Napsáno:listopad 2023

Ve společnosti impra obdivuji pracovní kolektiv. Nejvíce si ale vážím spolupráce mezi mnou a mým nadřízeným.
Občasná nezodpovědnost podřízených zaměstnanců
Napsáno:listopad 2023

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma IMPRA spol. s r.o.?