Příjemnē prostředí,při zaučení pomoc od nadřízených i kolegů,pochopení i tolerance. Práce se mi líbila i mně bavila,to že jsem ukončila pracovní poměr, nebylo z mé strany,nýbrž ze strany zaměstnavatele, bohužel z důvodu mně pochopitelných v této době. Zaměstnání jsem opouštěla v dobrém z obou stran. Pěkný den
Vždycky je na co se těšit, přestože práce bývá hodně. Máme fajn kolektiv. Lidé u nás pracují dlouhé roky. Vyhovuje mi pružná pracovní doba. Na svoje kolegy se mohu spolehnout. V práci panuje většinou velmi dobrá atmosféra. Když máme problém, snažíme se ho vyřešit společně.
Někdy mě mrzí, že nejsme ryze česká firma, ale patříme do korporátu. Občas by to bylo jednodušší.
Rozmanitou práci
Naše výroba se neodehrává u výrobního pásu. Každý vyrobený kus je jiný, výroba je rychlá. Řešíme desítky projektů najednou.
Neformální pracovní atmosféru
Jsme tým 60 lidí, kteří mají k sobě blízko
Kamarádství se u nás nosí
Ke každému se snažíme přistupovat individuálně
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?