Když člověk potřebuje, je schopen si přivydělat pomocí přesčasů. 25 dnů dovolené je fajn a když to nestačí nebrání se nadpracování delšího volna. Super jsou jsou náborové, stabilizační bonusy a bonusy za zaškolení nového pracovníka.
Benefit jen stravenky za 110.Oceňuji pracovní přístup mistrů ve výrobě ,ale ne už jejich nadřízených.
I nezkušené v oboru si firma dokáže zaškolit,tak že potom zůstávájí jako kvalifikovaní pracovníci a řadový zaměstnanci nebo potom můžou odejít,ale potom léta praxe v oboru je neocenitelná.
Bernex mě nenaučil vůbec nic a když nastoupím už jako 11 vedoucí směny malé linky a na velké lince byl a je za celou dobu pouze 1 vedoucí, tak to o něčem svědčí.
Neustálé prodlužování PP.
Názor ať si udělá každý sám.
S přístupem vedení u kterého nemáte šanci zapadnou. Cca po roce Vás vymění, protože jim nevyhovujete. Už když jsem nastoupil, tak jsem byl 11 v pořadí od vzniku firmy a to mi nikdo neřekl, ono proč také.....
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?