Oceňuji možnost domluvit si například výměnu směny
Příspěvek na penzijní pojištění
Smlouva na neurčito po zkušební době
Nesmyslné srážky ze mzdy
1. nefunkční klimatizace je za - 250
2. Někdo Tě viděl a cestující v narvaném voze stojí moc blízko řidiči ? - 500
3. Nechceš v zimě mrznout tak si zatop ale srážky za neekonomickou jízdu a spotřebu Ti strhneme
4. základní plat ? 129,-Kč/h hrubého dobré no ne ?
5. Obstrukce jsou zde na denním pořádku, ale Ty hlavně nastup nejlépe hodinu před začátkem směny
Řád a pravidla
Řád a pravidla jsou zakotvena již z dob vojenské základní služby a pokud někdo tedy chce řád a pravidla tohoto typu tak v DSZO je to pro něj ráj. Hlavně jak se říká držet pusu a krok.
Na firmě ocenuji dobrou spolupráci s kolegy i vedoucím.
Jinak na zlepšení za mě nic nevidím.
Firma je stabilní a veškerá práce je vhodná pro lidi,kteří mají chut poznávat nové komponenty na autobusech a trolejbusech,protože vozový park se vždy po nějaké době obnovuje a součástky a díly jsou nové.Určitě se ve firmě uplatní automechanici,elektromechanici,elektrikáři,klempíři.
Tak uchazeč o práci má jistotu v tom,že tady u městské dopravy ten provoz musí fungovat,takže když člověk nastoupí,tak práci má jistou.Jinak výplata každý měsíc pravidelně na účtu plus benefity a kartička MHD zadarmo i pro rodinné příslušníky.Kdo má zájem a bude volné místo,tak doporučuji.
Zaujala / nezaujala vás firma Dopravní společnost Zlín-Otrokovice, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?