TRENCH s.r.o.

Nejvíce jsem si vážila nadstandardního školení a neustálé pomoci, která mi byla v průběhu kdykoliv poskytnuta. Dále jsem oceňovala rodinný přístup celého pracovního kolektivu. Dodnes se s kolegy scházíme a i tenkrát nám zaměstnavatel dopřával spousty benefitů v podobě firemních akcí, večírků a spousty dalšího.
Nic mne nenapadá
Napsáno:září 2021

Práce operátora je občas velmi náročná psychicky a tak je potřeba upustit páru - v Trench se chodí hrát stolní tenis a nebo se jen tak projít venku po dvorku jejich rodinného domu. Byly tam i těžší časy, někdy padaly i slzy, každopádně na kolektiv v Pražské pobočce si nemůžu stěžovat. Skvělé holky a vedení .
Asi jediná nevýhoda, že je to trošku dál od mého bydliště.
Napsáno:září 2021

férové jednání přátelská atmosféra relax prostředí, ping pong, posilovna, grilování spousta zeleně
Mohlo by být na metru. Dostupnost od metra je přes 10 minut
Napsáno:září 2021

V rámci možností se dalo dohodnout, když jste si potřebovali něco zařídit.
Bohužel se vůbec nepotvrdily dobré předchozí recenze. Otevřela se nová pobočka v Praze a opravdu hrozivá zkušenost. Hrají si na to, jak jsou rodina, všechno si říkat mezi sebou. Realita: Plat máte o dost nižší, než je uváděno v inzerátu, žádné benefity a když nesplníte určitou část, tak jdete domů s fixem, jaksi raději nezmiňují. Největší šok ovšem nastal, když v den nástupu oznámí, že nesmíte mít bundy u sebe v kanceláři, na to je nadřízený alergický, denně si uklízet své místo. Na začátku vám mažou med kolem pusy, ale když nejsou výsledky, nadřízenému tečou nervy. Školení, která nemusí být každému příjemná - snaží se zaměstnance co nejvíce stresovat, prý tak se to nejlépe naučí. O kolezích nemluvně. Nadřízený si vybírá lidi do týmu, kteří k tomu nemají předpoklady, protože podle toho to bohužel vypadá. Ale špatná zkušenost je také zkušenost.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Můžete si dohodnout buď částečný úvazek a to má většina, nebo plný úvazek. Toto je na domluvě, jedině snad, že i fix na plný úvazek je opravdu velmi, velmi nízký. Tedy na částečný úvazek je to ještě více žalostné.
Napsáno:březen 2021

Profesionální vedení, pohodový kolektiv a příjemné pracovní prostředí.Dobrá příležitost si vydělat.Mam tyto dobré zkušenosti s firmou Trench s.r.o.Doporučuji

Netradiční benefity
Podle mých dosavadních zkušeností je obrovským benefitem nejen finanční ohodnocení !!!, ale profesionální a lidský ! přístup manažera ( trenéra ) a kolektiv, který si pomáhá.Prostě se vám dobře pracuje, když víte, že vás nikdo nenechá ,,plácat,, se v nejistotě a pomůže, když potřebujete při práci poradit.
Napsáno:březen 2021

Pohodový kolektiv a ohodnocení dle zásluh, kdy si pracovník může vydělat opravdu velmi zajímavé peníze, pokud maká a práce mu jde.
Dočkat se pochvaly z nejvyšších míst je takřka nemyslitelné, ikdybyste plnili na 300%.

Práci bez přesčasů
Pokud plníte plány, které jsou lehce splnitelné, tak pracujete klidně i jen 20 hodin týdně ale zaplaceno máte za 40. Výkon je důležitější než čas strávený v práci.
Napsáno:listopad 2018

Mop mi to pomohlo v mém životě
Na nic si nespomínám...
Napsáno:září 2021

Není problém dovolená,délka pracovní doby.
Napsáno:září 2021

U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TRENCH s.r.o.?