Byl jsem spokojený s dobrou dostupností MHD. Z domova jsem to měl do práce 15min + 5min na autobus. Jezdil jsem do Libně. Autobus 183 jezdí přímo. S vedoucím jsem vycházel dobře a vstřícně. Byl s mojí prací spokojený. S pracovníky jsem vycházel výborně. Měl jsem smlouvu na zkušební dobu.S tím, že mě po zkušební době. Vedoucí smlouvu prodloužil.Nastoupil jsem jako skladník VZV. Pracoval jsem na vzorcích.Po dokončení vzorků. Mě vyhodil jako nepotřebného pracovníka. Následně nastoupil pracovník na mojí pozici skladník. Bez VZV a zkušeností s VZV. Měl jsem domluvený nástupní plat Potom jsem měl dostat přidáno. Více jak 4 000kč.K tomu nedošlo. Stravenky jako benefit nechtěl dát. Po dokončení vzorků. Mě bez udání důvodů ukončil pracovní smlouvu a vyhodil.
Naučil jsem se druhy podlahy a zámky spojování.
Nebyl jsem spokojený s tím, že jsem nevěděl proč mě nečekaně ukončil pracovní smlouvu.
Uplatnění pro starší 50 let
Dobrý den, položili jste otázku.
Firma Šesták s.r.o. je vhodná pro lidi starší 50let. Uplatnění tam najdou. Třeba jako vedoucí pracovník. Nebo na přijmu. Ale pracovně to pro starší lidi neni. Je tam fyzická práce. Která je pro mladší nebo pro pracovníky disponované. Fyzickou silou.
Balíky podlah jsou dost těžké. 10kg a více. Nejčastěji jdou na odbyt. Balíky které jsou právě těší. Laminátové podlahy jsou nejčastěji používané. Jestli budete chtít něco upřesnit. Tak se mě zeptejte. J
Pro lidi bez zkušeností to neni. Měl byste znát hospodářské znalosti. Potřebujete zkušenosti v řízení VZV vozíku. Mít organizační schopnosti. Umět si zorganizovat práci. Je dost často Jenom pro jednotlivce. Dát zákazníkovy vše co si objedná. Jsou tam také přípravy. Které se dávají na paletu. Je zapotřebí je dát na paletu. Tak aby se vešli a aby zboží šlo naložit no auta.
Zaujala / nezaujala vás firma Podlahy Šesták s.r.o.?