Blixcon s.r.o.

Odborné, vědecké a technické činnosti

Lidé, kteří rozumí své práci a váží si ji, včasné vyplácení mezd, přátelští kolegové, možnost profesního růstu
Věnovat se více času zaškolení nováčkům
Napsáno:únor 2019

Rodinnou atmosféru, přátelský kolektiv.
Více benefitů.
Napsáno:prosinec 2018

Zaměstnavatel vychází vstříc při častějších návštěvách lékaře. Pracuji ve velmi příjemném kolektivu, vedoucí umí vždy ochotně a srozumitelně vysvětlit pracovní postupy. Práce je pestrá a rozmanitá.
Menší nabídku benefitů vyvažuje vstřícný přístup nadřízeného, se kterým je vždy možná domluva. Občas nutné přesčasy.
Napsáno:březen 2026

Objevila jsem oblast, která mě baví a naplňuje. Práce je různorodá a zároveň máme možnost přizpůsobit směny osobnímu harmonogramu. Více benefitů by bylo příjemným bonusem, ale nejdůležitější pro mě je, že na čem se domluvíme, to platí.
- občas se musí vyjet mimo své pravidelné pracoviště
Napsáno:září 2025

Na spolupráci si cením férového přístupu a jasně nastavených očekávání. Oceňuji také pravidelnou zpětnou vazbu k odvedené práci. Velkým plusem je důraz na ochranu zaměstnanců a jejich práv, což přispívá k příjemné pracovní atmosféře. Práce je velmi kreativní, rozmanitá a rozhodně není stereotypní. Tým tvoří převážně mladí lidé, což práci dodává energii a svěžest. Pokud je člověk spolehlivý a flexibilní, má zde možnost vydělat si velmi slušné peníze.
Občas je potřeba projevit velkou míru flexibility.
Napsáno:srpen 2025

Férový přístup a možnost dělat, co mě baví a umím.
Propagace firmy, protože můžete patřit ke špičce na trhu, ale když o Vás zákazníci neví...
Napsáno:říjen 2024

Jsem spokojený s férovým přístupem. Je jasně dané, co ode mě firma čeká a mám i zpětnou vazbu na odvedenou práci. Velký důraz klade firma na ochranu zaměstnanců a jejich práv, což mi vyhovuje a je to milé. Fajn je i to, že ve firmě pracují veskrze mladí a krásní lidé. Pokud je zaměstnanec spolehlivý a flexibilní, obvykle si vydělá slušné peníze.
Možná bych přivítal větší zviditelnění firmy na sociálních sítích a silnější marketing. Tyto TOP firmy by se měly umět lépe prodat, zejména když jsou tak úspěšné.
Napsáno:říjen 2024

jednoduché úkony v kontrole kvality, platové ohodnocení včetně příplatků a dovolené, možnost pracovat podle svých časových možností při studiu, pohodový kolektiv
ocenil bych více benefitů, občas fyzicky náročnější práce
Napsáno:září 2024

Je mi potěšením být součástí týmu, kde je kladen důraz na osobní rozvoj a vzájemný respekt. Vážím si profesionálního přístupu, podpory a otevřené komunikace, kterou nám firma všem poskytuje. Díky těmto hodnotám se cítím být motivovaný k dosažení lepších výsledků.
Napsáno:září 2024

Musím vyzvihnout spolehlivost a férové jednání, na čem se domluvíme, to platí. Možnost karierního postupu. Flexibilní pracovního doba.
Náročný šéf. :-)
Napsáno:srpen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Blixcon s.r.o.?