Kompan Czech Republic s.r.o.

Specialista ve výrobě herních a sportovních zařízení

Smysluplná práce s týmem nejbližších kolegů, na které se mohu na 100% spolehnout. Každý den je jiný a není nuda, každý den nové výzvy...
Lepší komunikace s top managementem firmy v zahraničí, aby líce brali ohled na komplikace a problémy při každodenní práci, více důvěřovali našemu názoru na řešení veškerých komplikací.
Napsáno:květen 2018

Rozmanitost práce a úkolů. Stále nové nápady a vývoj. Kdo rád přemýšlí u práce, najde své upatnění.
Komunikace, velice slabá komunikace a informovanost.
Napsáno:březen 2018

Širší systém benefitů, motivační složka mzdy
Z oddělení:Nákup
Napsáno:leden 2018

Jistota platu ke konkrétnímu dni.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:únor 2019

Přátelské prostředí Dostatek práce Férovost
Napsáno:leden 2020

Dotovaná kantýna, snídaně, obědy, večeře.
Slabý supervisor, nedokázal prosadit žádnou změnu, těžká práce za málo peněz, dvojí přístup team leadera, některým lidem nadržoval, na jiné byl až zbytečně přísný. Prosazování prevážně jeho ega, nikdy nepřijal návrh ze strany operátora, práce tak šla pomalu a těžce, místo aby se nám snažil vyjít vstříc. Tragické technické vybavení. Stroje, které byly už před 5 lety na odpis se tu pořád dokola používaly, neustálé poruchy a pomalé opravování. Toto všechno se negativně projevovalo na produktivitě, leč to vedení nezajímalo, neschopnost vidět věci v širším kontextu, zajímalo je jenom jedno číslo. Na cokoliv jste šáhli, tak to buď bylo opotřebené, nebo poškozené. Ruční čarové skenery z dob krále klacka, akumulátory s mizernou kvalitou. Měli jsme se řídit nějakými "Kompan instrukcemi", které byly napsané možná před deseti lety a neodpovídaly současnému stavu.

Řád a pravidla
Každý materiál ma svoje náležitost jak má být zabalený, je to stanovené "Kompan instrukcemi". Na jednu stranu to má pomáhat a zjednodušovat balení, na druhou stranu jsou tyto K.I. zastaralé a neodpovídající době.

V současné době, kdy je Evropa zmítaná Ukrajinksou krizí se všude šetří kde se dá, to se pak projevuje i v seškrtaných ložných metrech v kamionu. Takže třeba na nakládku, na kterou by před 2 lety byl celý kamion (13,6m) bývá třeba jenom 12m. Sice se na jedné straně ušetří za pár usmolených metrů (které ve většině případů nebudou nijak obsazeny), leč celý proces balení a přípravy expedice je o to složitější a komplikovanější. Další náročnost se projevuje v případě, kdy není k dispozici kompletní materiál, ale čekáte z výroby nějakou bednu (-y). Dostanete avizo, že bedna bude třeba úzká a dlouhá a v průběhu dne vám dojede široká a krátká, nebo ještě v horším případě přijednou dvě různé neohlášené ani nečekané. Nezřídka je nutné překopat celý plán nakládky, to když máte polovinu už připravenou to opravdu působí komplikace už tak v náročném procesu.
Napsáno:červen 2023

U této firmy máme ještě 15 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Kompan Czech Republic s.r.o.?