ČEMAT trading, spol. s r.o.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a příslušenstvím

Naučila jsem se v novém programu,dalo mi to rozhled v učetnictví se skladovým hospodářstvím
Dávají příspěvek na stravu,kterou vaří restaurace a není možnost volby. Vybraným lidem dávali stravenky. Neposkytuji žádné školení v zaučení a žádného mentora ,neúcta mezi zaměstnanci.Špatný docházkový systém.

Je to myšleno tak, že mají něco udělat, ale pomoct si musí občas samy a najít způsob řešení aniž by byla možnost to s nějakou zkušenou osobou konzultovat

Možnost práce při studiu
Zkušenost kolegy, který si mohl na zkoušky odskočit v pracovní době a pak si chybějící čas mohl nadpracovat.
Napsáno:listopad 2018

pracovní doba od sedmi ráno, díky tomu stihnu odvést děti do školky. možnost zapůjčit si v urgentních případech pracovní auto k soukromým účelům
Hospodářský výsledek má dopad na všechny zaměstnance, i když svou práci dělají na 100% Benefity naprosto k smíchu - příspěvek na důchodové pojištění 50 Kč, nebo firemní stravování, kde si musíte doplácet na jídlo, které nechutná (žádné stravenky). Nezaplacené přesčasy. Nikdy není stejná měsíční mzda dost to koliduje Špatné zaškolování nových zaměstnanců. Mají své VIP lidi, zbytek je odpad.

Je to společnost zaměřena na specifický produkt a díky tomu se učíte nové věci s technickým zaměřením, ale bohužel špatně platí za odvedenou práci
Napsáno:duben 2020

Historie, dobré produkty.
Lepší přístup k zaměstnancům, lepší ohodnocení, lepší organizace úkolů, mírnější plány, objektivnější hodnocení práce zaměstnanců.
Napsáno:únor 2018

Dravosti, upřímnosti a jistoty, to vše je přenášeno na zaměstnance. Všichni jsou odhodlání a pracují na maximum.
Dopřát svým zaměstnancům něco navic. Každý zde pracuje co nejlépe umí a přescasy nejsou ojedinělou záležitostí. Stravenky, home Office na některé dny nebo tak. Zaslouží si to.
Napsáno:červenec 2018

Milý a přátelský kolektiv Práce není stereotypní, pokaždé se učíte něco nového
Špatné zacházení se zaměstnanci ze strany vedení společnosti Žádné benefity Špatné rozdělení práce - mnoho práce za málo peněz
Napsáno:prosinec 2018

Firma rodinna se svými VIP členy a ten zbytek trpěná nutnost.
Napsáno:únor 2019

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ČEMAT trading, spol. s r.o.?