S prací jako takovou. A s některými kolegy, kteří se vždy chovali mile a vstřícně a vždy se vším pomohli.
Bohužel velmi špatná zkušenost. Práce jako taková byla báječná, ovšem jednání nadřízeného nebylo fér, což mne přimělo odejít z tohoto zaměstnání. Navíc se nikdo nesnažil nikdy nic řešit a pokud ano, tak nikdy v dobrém. Nepřímé jednání a kolikrát až hrubý přístup že strany nadřízeného.
Systém řízení na vysoké úrovni. Důraz na práci s lidmi, odměňování podle vykonané práce. Vysoká míra spolupráce mezi lidmi bez rozdílu pracovního zařazení. Přátelská uvolněná atmosféra ve firmě.
Bohužel po změně vlastníků se postupně začala měnit i atmosféra ve firmě, stále více se objevovali negativní vlastnosti provázející pracovní prostředí velkých nadnárodních firem.
Ve firmě jsem pracoval v době kdy zde vládla "rodinná" atmosféra, ta se však postupným růstem pomalu vytrácela a přechodem pod nadnárodní koncern se téměř vytratila.
Zaujala / nezaujala vás firma Stokvis Promi s.r.o.?
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?