Prostory se spoustou zelené a dřeva
Moderní kanceláře a open space
Neformální pracovní atmosféra+9

ARBES Technologies, a.s.

Programování

Jsme ARBES Technologies, kde týmovost, ochota pomoct a stabilita tvoří naše základy. Jsme tým lidí, kteří společně táhnou za jeden provaz. Podporujeme se navzájem a vytváříme prostředí, kde práce přináší radost. Získáte nejen stabilní pracovní pozici, ale i možnost seberealizace. Každý zaměstnanec má příležitost rozvíjet dovednosti a dosahovat svých cílů. Připojte se k nám a zažijte prostředí plné podpory, růstu a týmového ducha a kde se navzájem na sebe v práci těšíme. 🌟🚀

Oceňuji šanci, kterou jsem dostal, podporu a reálnou možnost kariérního růstu.
Špatná vnitrofiremní komunikace managementu, nicméně řadové zaměstnance to nijak zásadně neovlivňuje a vynahrazuje to přátelská kultura v celé struktuře společnosti.
Napsáno:říjen 2020

- Neustále aktualizovaná interní wiki (školení, veškeré informace o klientech, o produktu, o často opakujících se úkonech, best practices, návody, popisy procesů apod.) - Vydefinovaný proces školení od prvního dne až do desátého týdne, včetně procesu ověření vlastních znalostí po několika týdnech. - Firma vylepšuje interní procesy a wiki za pomoci zpětných vazeb od nových kolegů (probíhá automaticky v rámci školení) - Možnost realizace vlastních nápadů - Možnost kariérního růstu - Nemonotónní práce A v neposlední řadě je ve firmě přátelská atmosféra přes celou její strukturu.
Kvalita procesů a informací není stejná ve všech divizích.
Napsáno:říjen 2020

Tým OBS

Tým OBS

Tým AMS & FEIS

Tým AMS & FEIS

Tým TA & TOPAS

Tým TA & TOPAS

30 let na trhu & stabilita+9

Možnosti vlastní realizace Pokud máte nápad, management Vás poslouchá Dobrý tým lidí
Uvítal bych více důvěry zaměstnancům
Napsáno:leden 2021

Stabilní skvělý pracovní kolektiv Důvěra, týmová podpora Přístup k technologiím, profesní rozvoj Různorodá práce u klientů Práce na zajímavých projektech Možnost home office /W-L balance/ Dobrá lokalita kanceláří, firemní prostředí Firemní benefity
Vyšší separace divizí

Příjemné pracovní prostředí
V příjemném pracovním prostředí je možné se dobře soustředit (v rámci možností open space), čerpat inspiraci od kolegů, využít relax zóny, call rooms, vybavené kuchyňky nebo jen vstát od stolu a projít se... Prostředí je nejen reprezentativní, ale i funkční, a to z něj dělá místo, kam se člověk těší.

Ve společnosti se používá větší množství technologií vč. JIRA, takže je možné si osvojit znalosti z různých oblastí, procesů. Dále je zde propracovaná wiki s množstvím návodů a postupů. Inspirace a nové věci se samozřejmě učíte i od zkušenějších kolegů.
Napsáno:srpen 2021
Jak by mi to sedlo ve společnosti ARBES Technologies, a.s.?

U této firmy máme ještě 24 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ARBES Technologies, a.s.?