Czech Airlines Handling, a.s.

Činnosti související s leteckou dopravou

Je obtížné sladit soukromý a pracovní život. Pokud se chce člověk věnovat i dobrovolnictví, dárcovství, atd., tak tyto aktivity zaměstnavatel u provozních pozic nepodporuje. Pouze u kancelářských pozic, které pracují pondělí až pátek.
V rámci možností si můžeme vyjít vstříc s kolegy a práci si tak zpříjemnit.

Možnost práce při studiu
Na některých pracovních pozicích lze práci přizpůsobit studiu. Např. práci na DPP, DPČ nebo i poloviční úvazek

Práci v týmu mladých lidí
Je zde kolektiv mladých lidí. Tím že se pracuje na směny, tak i plný úvazek lze přizpůsobit studiu na vysoké škole. Nebo lze pracovat pouze na DPP nebo DPČ.
Napsáno:červen 2025

Ve společnosti oceňuji slevy které jako zaměstnanci máme a také jaké benefity nám společnost poskytuje jako je třeba Multisport karta, firemní masáže apod....
Chování některých vedoucích je na nepříjemné úrovni. Záleží jaký má den daný vedoucí a jak se má.
Napsáno:leden 2022

Kupodivu s nepravidelnou prac dobou, která umožňuje volné dny v pracovních dnech, což je milionové.
S nedostatkem dnes klasických benefitů jako je Cafeterie či Sodexo benefity, především.

Práci v mezinárodním prostředí
Setkávání a komunikace s lidmi opravdu celého světa. Využití všech základních jazyků eng,rus, esp, deu, fra, ita i ostatní
Napsáno:prosinec 2020

Pracovni doba, ruznorode smeny, nejistota v delce pristich smen, neplneni pracovniho hodinoveho fondz
Napsáno:listopad 2020

Teoretické zaučování bylo zajímavé.
Check-in Agent - velmi zodpovědná a stresující práce, která byla mizerně hodnocena. Benefity nulové, i když na náboru to znělo trochu jinak. Jediným fajn benefitem se zdály být zvýhodněné letenky, ovšem o těch jsem zjistila po nástupu od kolegů, že prakticky neexistují. Vedení sedící v kancelářích je ve většině případů arogantní a neochotné. Kolegové jsou buďto srdcaři, kteří tam jsou x let nebo mladí lidé, kteří stejně po nějaké době odejdou (dost už ve zkušebce a další velká část po roce). V kolektivu je hodně cítit nespokojenost a naštvanost.

Řád a pravidla
Musíte být včas na přiděleném pracovišti, musíte dodržovat dané postupy...improvizace zde nemá místo, je to proti povaze této práce.

Příležitost využít cizí jazyky
Komunikujete non stop s cestujícími z celého světa. Ovšem tempo práce je takové, že 95 % času jedete ty stejné fráze dokola...
Napsáno:červenec 2020

-využití cizích jazyků -směnný provoz -variabilní práce -čistá hlava na konci dne
- jednání s vedením a managementem společnosti -nízkou mzdou -příspěvkem na "záchranu" ČSA -nepravidelnost a neposloupnost naplánovaných směn -kolaps organismu u slabších jedinců
Napsáno:leden 2020

Multisport karta, jinak asi nic
Nadřízený, chování kolegu, špatný kolektiv, žádné benefity a celkove je práce stresová a zaměstnavatel neumí poradně zaškolit.
Napsáno:únor 2020

Vše celkem šlo až na ten plat.
S platem.
Napsáno:listopad 2019

Chovani vedouci
Napsáno:srpen 2019

S kolegy, s vedoucím,
Finance
Napsáno:prosinec 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Czech Airlines Handling, a.s.?