SALTEK s.r.o. image

SALTEK s.r.o.

Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení

Ve firmě jsem pracoval cca 3 roky. Bohužel jsem byl svědkem velké změny, hlavně v přístupu k zaměstnancům z nejnižších pozic, kdy se z firmy, která kladla ještě při mém nástupu důraz na kvalitu výrobku a spokojenost zaměstnance, stala postupem času, reorganizací vedení výroby, firma pouze "chrlící" produkty s absolutním nezájmem o pocity dělníků a nižšího managementu.

Většina montáží je snadná. Jednotlivé kroky operací jednoduché. Na trénink je každému novému zaměstnanci poskytnut dostatek času.

Uplatnění pro starší 50 let
Jednoduchá montáž, kterou je možno se rychle naučit, i bez předchozích zkušeností z výroby. Pracovní normy pro dělníky jsou nastaveny celkem benevolentně, díky čemuž není problém dostat se na 100%-tní výkon. Bohužel menší normy se také podepisují na mzdě, která je velice podprůměrná. Většina montáží navíc probíhá v sedě, což může být výhodou pro starší zaměstnance.
Napsáno:březen 2021

Chování celé společnosti. Nejsou peníze na zvyšování platů, ale hlavně, že nakupují drahé a zbytečné věci, které nikomu nepomohou v úlevě při práci. Ano zvyseni platu 1kc hrubeho/hodinu. Mam jeste smlouvu,kde je to napsane.Takze nikdy!!!
Napsáno:listopad 2020

Ranní směna, teplo, čisto. Dobrá dostupnost MHD Firemní akce
Chování některých kolegů

Cenila jsem si puze toho, že pracuji na ranní směnu. Dále snad toho, že práce není nijak fizycky náročná.
V prvé řadě vyšší mzdy, třináctý plač, či vyšší odměny, více benefitů. Měli by si více vážit zaměstnanců a odměňovat je vzhledem k rostoucím ziskům ve firmě. Dále se mi nelíbilo nařizování práce přesčas, včetně sobot, což je porušování zákoníku práce. jsou zde ve firmě jen levnou pracovní sílou. Dále nezdravé prostředí, dýchání výparů nebezpečných a toxických látek, nevyhovující odsávání.Zaměstnanci jsou firmě jen levnou pracovní sílou.
Napsáno:leden 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti SALTEK s.r.o.?
Neměla jsem šanci si něčeho vážit, protože jsem pracovala ve skladu, a bohužel jsem práci rozumnela vice než vedouci,musela jsem být propuštěna
No asi by pánové měli pracovat, a ne všechno nechávat na ženách, to samozřejmě záleží na vedeni
Napsáno:září 2017

Získal jsem nové zkušenosti
Finanční ohodnocení
Napsáno:prosinec 2023

Zajímavá práce, vždy něco nové. Mistr vychází vstříc lidský přístup. Zato stálí zaměstnanci neunesou lepší, rychlejší kolegy. Hlídají si normy nesmíte být lepší jinak psychicky podmínky od kolegů nedáte.
Zaměstnavatel a vedení supr pro zaměstnance dělá max. Stálí zaměstnanci si nenechají vzít svá místa a nechtějí změny. Když jste lepší tak vás donutí odejít pomluvami a dohadováním. Že vám znechutí práci která vás baví.
Napsáno:květen 2023

Ne
Napsáno:únor 2019

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma SALTEK s.r.o.?