Eurosecur s. r. o.

Pátrací činnosti

nespokojen, slíbili prémie za záchyty zlodějů a nic, slíbili nástupní příspěvek a nic
Napsáno:červen 2020

vždy je jistota, že přijde výplata včas, nejsou žádné přesčasy, příjemné až téměř rodinné pracovní prostředí a pohodový kolektiv. práce se dá zvládat bez stresu
striktní dodržování pracovní doby, pohyblivá by mi vyhovovala lépe
Napsáno:září 2018

Na firmě oceňuji její stabilní místo v segmentu bezpečnosti (fungují již přes 20 let a myslím že mají pořád stejné partnery), férové jednání a mzdu vždy ve výplatním termínu na účtu. V případě osobních problému mi také byly nápomocni (lidský přístup a zájem o to pomoci).
vždy je co zlepšovat, ale nic konkrétního není k vytknutí
Napsáno:září 2018

Poctivý a férový přístup ke všem zaměstnancům. Peníze vždy včas a takové, jaké byly slíbeny. Nikdo není nucen do přesčasů, člověk žije i mimo práci Normální management, žádný nadů si každřízený nemachruje na podřízené. Firma si na nic nehraje , není to o tom ,že by se všichni neustále křečovitě usmívali a "po Americku" si hned každý s každým povinně tykal
chybí mi poukázky do kina. A od nového roku se ale prý zvýší mzdy, což je ještě lepší!
Napsáno:září 2018

Člověk dostane za svou práci dobře zaplaceno a má možnost naplánovat si směny.
Nový zaměstnanci by měli být lépe proškoleni jak jednat se zadrženým a jak určit potenciálního zloděje (chování atd.).
Napsáno:červenec 2017

Korektní a konstantní jednání
Prosazení bezpečnostního oboru ve společenském vnímání, tak ať není demonstrován dle konkurenčních společností a státní moci.
Z oddělení:Právo
Napsáno:leden 2018

Tohle je jedna z lepších firem která je v porovnání s ostatními SBS velmi slušně zaplacená. Co se týče jednání nadřízeného musím hodnotit jen kladně. Je to člověk který maká a stará se o svěřené pracoviště v rámci své funkce. Velice sympatický člověk.
Co se týče nevýhod. Benefity, krom výplaty která je samozřejmostí, dostanete nástupní bonus 3000,-. Pak při delší spolupráci, věrnostní bonus, atp... Co mě více mrzí, protože v drtivé většině firem to svým zaměstnancům nabízí, že nenabídne firma multisport kartu či stravenky, ale mají to prý v plánu. Nebo co vím od jiných pracovníků, příspěvek na boty které tu za rok prošoupou 3 páry by se taky hodil, ale to už je o vedení firmy. Podle mně je tahle práce spíše vhodná pro studenty, či starší osoby, ale to je čistě můj osobní názor. Je zde více nevýhod které jsou takovými drobnostmi. Jako třeba BISS... Jediný důvod proč bych měl uvažovat proč zůstat, je super kolektiv na objektu, slušná výplata a fér šéf, který dělá vše pro to aby vyšel vstříc.
Napsáno:říjen 2021

U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Eurosecur s. r. o.?