Líbí se mi atmosféra ve společnosti, přátelská a současně motivační. Cítím se velmi dobře.
Pracovní náplň je velmi pestrá a mám možnost stále posouvat své znalosti a dovednosti. Líbí se mi také že dobré nápady a inovace jsou rychle uvedeny do praxe.
Samozřejmě všude se najde něco a záleží na úhlu pohledu, ale v celkovém kontextu vnímám spíše pozitiva.
Jsem velmi spokojena s náplní práce, která mi dává smysl, je zde možnost kariérního růstu. Chválím velkou řadu benefitů - např. stravenková karta, sodexo benefitní karta, MultiSport karta, příspěvek na penzijní/životní pojištění, možnost dalšího vzdělávání a další. Kolegové jsou vždy nápomocni a ochotně spolupracují. Skvělé zázemí, přátelská atmosféra, příjemné firemní akce, rozhodně zaměstnavatele doporučuji.
Nejvíce oceňuji firemní atmosféru, vzájemnou a týmovou spolupráci, a snahu posouvat věci vpřed.
Chci vyzdvihnout manažerské vedení svého přímého nadřízeného, profesionální, inovativní, ale především lidský přístup, kterého si nesmírně vážím.
Možnost seberealizace, prosazení svých nápadů a návrhů, otevřené a férové jednání, včetně poděkování a pochvaly, které se vám dostane.
Jistota stabilní práce, vypracovaný benefitní systém, který můžeme nadále zlepšovat, řada zajímavých firemních akcí.
Výborné benefity (stravenky, cafeterie, veškeré očkování zdarma, dovolená navíc + 3 dny placeného volna, multisport karta, káva/čaj zdarma, firemní akce, volno v den narozeniny, životní/penzijní pojištění, možnost práce z domova, benefitní vzdělávání a další benefity v rámci skupiny).
Jistota stabilní práce.
Parta skvělých kolegů.
Plat je spolu s benefity poměrně slušný. Práce je různorodá. Možnost odejít dříve, pokud je hotovo.
Fyzicky i psychicky je práce náročná, ač se to nezdá.
Vedoucí není schopen hodnotit objektivně výkon na základě snadno dostupných dat v systému nebo zavádět změny na základě těchto dat, popřípadně plánovat zatížení pracovníků.
Neochota vedoucích přiznat chybu nebo se za ně, nedejbože, omluvit.
Systém školení nových zaměstnanců-příliš mnoho informací naráz, často nepotřebných pro práci.
Velká fluktuace (Říčany).
Nezvýšili plat ani o 1 Kč už 9 let. Ruší nastavené karierní plány. Platy naopak klesaji. Zrušili i řadu benefitů. Zamětnanecká politika šla po příhodu nového managementu obrovsky dolů . Střídaji se tu často zamětnanci. Dříve tomu nebylo.
- Malý kolektiv lidí na oddělení
- Osobní přístup nadřízeného a kolegů
- Super kolektiv lidí, se smyslem pro humor
- Různorodost práce (žádný stereotyp)
- Firemní benefity
- Super večírky a firemní akce
- Možnost Home office