Avenier a.s. image

Avenier a.s.

Distributor očkovacích látek a provozovatel center Očkování a cestovní medicíny

Oceňuji přístup k zaměstnancům a výhodné benefity.
Nic mě aktuálně nenapadá
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:únor 2024

Líbí se mi atmosféra ve společnosti, přátelská a současně motivační. Cítím se velmi dobře. Pracovní náplň je velmi pestrá a mám možnost stále posouvat své znalosti a dovednosti. Líbí se mi také že dobré nápady a inovace jsou rychle uvedeny do praxe.
Samozřejmě všude se najde něco a záleží na úhlu pohledu, ale v celkovém kontextu vnímám spíše pozitiva.
Napsáno:září 2023

Jsem velmi spokojena s náplní práce, která mi dává smysl, je zde možnost kariérního růstu. Chválím velkou řadu benefitů - např. stravenková karta, sodexo benefitní karta, MultiSport karta, příspěvek na penzijní/životní pojištění, možnost dalšího vzdělávání a další. Kolegové jsou vždy nápomocni a ochotně spolupracují. Skvělé zázemí, přátelská atmosféra, příjemné firemní akce, rozhodně zaměstnavatele doporučuji.
Napsáno:září 2023

Nejvíce oceňuji firemní atmosféru, vzájemnou a týmovou spolupráci, a snahu posouvat věci vpřed. Chci vyzdvihnout manažerské vedení svého přímého nadřízeného, profesionální, inovativní, ale především lidský přístup, kterého si nesmírně vážím. Možnost seberealizace, prosazení svých nápadů a návrhů, otevřené a férové jednání, včetně poděkování a pochvaly, které se vám dostane. Jistota stabilní práce, vypracovaný benefitní systém, který můžeme nadále zlepšovat, řada zajímavých firemních akcí.
Nic, co by stálo za zmínku.
Napsáno:září 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Avenier a.s.?
Výborné benefity (stravenky, cafeterie, veškeré očkování zdarma, dovolená navíc + 3 dny placeného volna, multisport karta, káva/čaj zdarma, firemní akce, volno v den narozeniny, životní/penzijní pojištění, možnost práce z domova, benefitní vzdělávání a další benefity v rámci skupiny). Jistota stabilní práce. Parta skvělých kolegů.
Napsáno:květen 2023

Plat je spolu s benefity poměrně slušný. Práce je různorodá. Možnost odejít dříve, pokud je hotovo.
Fyzicky i psychicky je práce náročná, ač se to nezdá. Vedoucí není schopen hodnotit objektivně výkon na základě snadno dostupných dat v systému nebo zavádět změny na základě těchto dat, popřípadně plánovat zatížení pracovníků. Neochota vedoucích přiznat chybu nebo se za ně, nedejbože, omluvit. Systém školení nových zaměstnanců-příliš mnoho informací naráz, často nepotřebných pro práci. Velká fluktuace (Říčany).
Napsáno:červen 2022

Benefity!!!
Hrubý plat, mohl by být apson o 2000 vyšší
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:květen 2020

Nezvýšili plat ani o 1 Kč už 9 let. Ruší nastavené karierní plány. Platy naopak klesaji. Zrušili i řadu benefitů. Zamětnanecká politika šla po příhodu nového managementu obrovsky dolů . Střídaji se tu často zamětnanci. Dříve tomu nebylo.
Napsáno:březen 2019

- Malý kolektiv lidí na oddělení - Osobní přístup nadřízeného a kolegů - Super kolektiv lidí, se smyslem pro humor - Různorodost práce (žádný stereotyp) - Firemní benefity - Super večírky a firemní akce - Možnost Home office
Napsáno:srpen 2023

rozmanitá práce bezva usměvaví kolegové skvělí nadřízení, kteří umí pochválit a jednají s vámi fér a s úsměvem :)
Napsáno:červen 2023

Zaujala / nezaujala vás firma Avenier a.s.?