Ve firmě panuje skvělá a týmová nálada a spolupráce. Po dlouhé době mě baví chodit do práce a nic bych neměnila. Vedení společnosti je loajální a vždy jedná na rovinu, super přístup a příjemné vystupování ke všem zaměstnancům.
Jediné co bych brala jako malé mínus je 20 dní dovolené.
Férové jednání, skvělí kolektiv, chodím do práce ráda a s úsměvem. Mohu se spolehnout na své kolegy a mám důvěru ke svému nadřízenému.
Jedinou nevýhodou vidím pouze 20 dnů dovolené.
Řád a pravidla
Pokud by nebyl nastaven řád a pravidla, nemohlo by to fungovat a výsledky by také dle toho vypadaly. Je potřeba mít nastaven řád a pravidla, aby byla společnost na úrovni.
Firma si zakládá na velmi dobrém kolektivu, proto zde zůstávají kvalitní lidé , kteří jsou spokojeni s vedením společnosti a proto je náš tým stabilní. Jistotu vidím v tom, že naše výrobky jsou potřeba, je po nich poptávka, máme skvělé recenze, zákazníci jsou spokojeni. Výrobky jsou kvalitní, bezpečné a šetří energie. Jsme rádi, že jsou naši zákazníci spokojeni a proto stále zdokonalujeme odbornost a přístup všech kolegů ve společnosti vůči zákazníkům.
Získal jsem další praxi v oboru díky svým schopnostem.
Zvýšení základního platu. Je to hodně na štíru a o pohyblivé složce ani nemluvím 1500,-Kč i po několika letech. Chování vedení k zaměstnancům.
Děkujeme za hodnocení milý bývalý kolego, mrzí nás Vaše recenze, protože se snažíme se všemi zaměstnanci jednat na rovinu a co nejvstřícněji. Finanční ohodnocení máme nastaveno nadstandartně ve srovnání s ostatními firmami v okolí a není u nás platový strop. Odměňování se odvíjí dle plnění pracovních úkolů a výsledků práce. Michal Trmal majitel společnosti
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?