Pracovní doba
Peníze jsou vždy na účtě v daném termínu
Malá firma, která vás naučí mnoho zkušenostem v automobilovém průmyslu
Nekvalifikovanost některých klíčových zaměstnanců
Neinformovanost zaměstnanců
Nečistota ve výrobě
Nedůvěra k některým novým lidem z vedení společnosti
Platové ohodnocení v porovnání s jinými firmami
Firma nabízí jako benefit 13 a 14 plat, přitom tyto platy nevytvoří ani jeden měsíční plat.
S touto společností jsem nebyl nijak spokojený arogantní jednání a tuto firmu vůbec nedoporučuji . Slibují benefity a hory doly a potom člověk pracuje za 14 tis čísteho a to na pozici mistra
Lépe komunikovat a nechovat se povýšeně arogantně nezaměstnávat agenturní pracovníky. A mistři by měli jasně ukazat praci a technologické postupy a lépší platové podmínky. jejich 13 plat je nějakých 13 % ze mzdy a 14 % plat je nějakých 20 % ze mzdy to jsou benefity :D :D AKT se raději vyhnout
Zaujala / nezaujala vás firma AKT plastikářská technologie Čechy, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?