Najviac spokojná som bola určite s kolektívom. Nakoniec jediné, čo je na tejto firme pozitívne sú ľudia, ktorí so mnou spolupracovali.
Bohužiaľ, táto firma nie je korektná. Nesprávajú sa ku vám férovo a ste pod neustálim stresom. Plat je síce fajn, ale treba premýšľať za akú cenu. Po čase ( po veľmi krátkom čase ) sa mi nepozdávalo správanie voči ostatným zamestnancom a najmä mnoho klamstiev, ktorými ste obklopený. Neodporúčam túto firmu. Možno niekde zarobíte o troška menej, ale budete šťastnejší. Bonusy nie su žiadne, pridáva sa práca aj na víkendy. 👎🏻
Na denním pořádku je neférové jednání a zasypávání zaměstnance takovým množstvím práce, které nemůže být schopen zvládnout ve své pracovní době a musí tím pádem v práci trávit mnohem více času. Jakákoli přání či názory zaměstnanců jsou okamžitě smeteny pod stůl. Jediné, za co může být člověk tomuto zaměstnavateli vděčný je, že si pak následně váží jakéhokoli jiného zaměstnavatele. S kolegy s oblibou říkáme, že tato pracovní zkušenost byla pořádná škola pracovním životem.
Chtělo by, aby zaměstnavatel konečně pochopil, z jakého důvodu je u něj tak velká fluktuace a začal si vážit práce svých v mnoha případech velice kvalitních zaměstnanců.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?