Montáže Přerov a.s.

Instalace průmyslových strojů a zařízení

výborný kolektiv
nejasná struktura vedení

Rozmanitou práci
projekty se realizují po celém světě, okamžitá řešení na místě stavby, mezioborový záběr

Příležitost využít cizí jazyky
Jazykově vybavení mají přednost při umístění na zahraniční projekty

Levné stravování, čistota na pracovišti.
zastaralá strojní vybavenost, špatné hodnocení zaměstnanců, neustálý požadavek na práci přesčas.
Napsáno:prosinec 2018

Seriozní, férové jednání po stránce pracovní i mimopracovní. Pracovní - vybavenost materiálová, umístění, zařazení, platové - plně spokojen Mimopracovní - možnost volna k řešení osobních potřeb bylo k plné spokojenosti, samozřejmě dle pracovní lokality ať v ČR nebo zahraničí Proč jsem ukončil své působení u MZP? Přišla mi nabídka, kterou jsem si splnil klukovský sen - být strojvedoucí, a to jsem nemohl odmítnout. Závěrem - u MZP Přerov jsem byl velmi spokojen po celkové stránce, taky samozřejmě musí člověk něco umět a chtít dělat, ale to je všude, potom si zaměstnavatel takového pracovníka váží a cení. Prostě: loajalita, flexibilita, um a zdraví - to je základ.
Ani s odstupem času bych nechtěl nic měnit, na to jsou jiní, kompetentní, na místech tomu příslušných.
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:březen 2018

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Montáže Přerov a.s.?