GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.

Transport a logistika

S kolegy.
S benefity.
Napsáno:červenec 2019

Dobrý kolektiv, skvělý nadřízený L. M., proplácení přesčasů, příjemně se mi zde pracovalo.
Moc práce na málo lidí.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:březen 2019

GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. image 1
GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. image 2
GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. image 3
GEBRÜDER WEISS spol. s r.o. placeholder+9

Sociální a individuální přístup firmy k zaměstnancům. Vedení divize Air&Sea vychází vstříc zaměstnancům v případě těžké životní situace. Líbí se mi rodinná atmosféra. GW je stabilní společnost. Vítám možnost flexibilní pracovní doby, a mám úžasného šéfa.
- Uvítala bych zlepšení informovanosti zaměstnanců o plánovaných změnách a ne, že vše je tajné do poslední chvíle. - Při implementaci nového postupu by měli být informovány všechny dotčené strany a zavedeno jakési SOP, kdy by měl proběhnout testovací provoz, zaměstnanci proškoleni a které by měli všichni dodržovat. Někdy mám pocit, že implementace některých procedur je domluvená „na koleni“ a z důvodu nedostatečné podpory, personálního obsazení a nedostatečného nastavení .. a pak není zcela dodržována nebo nefunguje tak jak má. - Postrádám více benefitů .. konkrétně 13. plat + příspěvek na dovolenou příp. na kulturu či sport / např. ve formě multi-sport karty/ , jako je tomu u mnoha jiných zahraničních firem. Stravenky i 25 dní dovolené jsou prima a vážím si toho, nicméně v podobných firmách je toto standardem a právě tyto benefity mohou být rozhodující.
Napsáno:květen 2018

GW je stabilní firma, kořeny má v historii, všichni se navzájem známe, vedoucí si na nic nehrají, vesměs umí jednat s podřízenými.
zavedla bych 13. a 14. plat
Napsáno:květen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.?
Flexibility pracovní doby, stability na trhu, prostředí rodinné společnosti, kamarádský přístup vedení k zaměstnancům, možnost vzdělávání a dobrý kolektiv.
Určitě by zaměstnavatel mohl poskytovat více benefitů. 13.plat + příspěvek na dovolenou jako je tomu u jiných zahraničních firem, nějaký bonus na kulturu, sport a pod. Stravenky jsou super, ale není to vše.
Napsáno:květen 2018

Velice se mi libí vztah na pracovišti, rodinný kolektiv v rámci IT, skvělá domluva s nadřízenými a kolegy. Za mne všechno v naprostém porádku nedá se vyměnit ani vyměřit v penězích.
Pouze postrádám další benefity mimo stravenek a jazykových kurzech je velice častý zvlášť u německých a rakouských firem benefit 13. platu. Ale i s tímto nedostatkem se dá žít.
Napsáno:květen 2018

Vyhovuje mi slušné zacházení, přáteslká atmosféra, firemní benefity, jako firemní večírek, firemní doprava, možnost vzdělávání, tolerance k domácím mazlíčkům na pracovišti, dětské dni, sportovní výkendy, sponzoring dětí vykonávající sportovní činnost, stravenky,
čistotu překládky, více poboček po České republice, rozšíření zákaznického servisu, třináctý plat pro zaměstnance,

chybí 13 plat .
chybí 13 plat
Napsáno:květen 2018

Profesionality a kvalitnímu přístupu k zaměstnancům
motivační ohodnocení
Napsáno:květen 2018

Stabilní společnost s možností zajímavého příjmu, vyspělá firemní kultura, příjemné pracovní prostředí, flexibilní pracovní doba s možností práce z domova, kamarádský způsob komunikace s vedením.
Velmi zastaralé a neefektivní IT vybavení, pomalá a zdlouhavá implementace jakýchkoli inovací. Mimo centrálu nemožnost profesního postupu.
Napsáno:květen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma GEBRÜDER WEISS spol. s r.o.?