Stabilita státního sektoru, 5 dní dovolené navíc + 5 sick days, minimum přesčasů, minimum stresových situací, flexibilita pracovního tempa, pracovní prostředí bez openspace
možnost práce z domova (alespoň v naléhavých případech), zlepšení pracovního prostředí (klimatizace, úklid), zodpovědnější přístup k životnímu prostředí, zlepšení platového ohodnocení u některých profesí, transparentnější platové rozvrstvení, zodpovědnější řízení úřadu s dlouhodobým výhledem, odpolitizování procesu řízení úřadu
- Stabilita
- pro řadové zaměstnance jistota práce
- na malých okresních správách rodinná atmosféra
- 25 dní volna + 5 dní sice days, ve službě možnost studijního volna.
- platové ohodnocení, hlavně v Praze je to hodně pod průměrem
- chce to změnit přístup vedení k zaměstnancům, lépe se o ně starat.
- státním zaměstnancům by se mělo přispívat na důchodové spoření.
- aplikovat moderní metody pomalu ve všech oblastech. Tento úřad je 20let pozadu.
Odchod z práce v pátek v 15 hod (po - čt se nadělávala čtvrthodina).
Možnost se bez hlídání minut venku naobědvat. V areálu je pouze kantýna a ne vždy si člověk vybere. Možnost mikrovlnky na ohřátí oběda. Klimatizace. Příliš mnoho nadřízených.
Po 25 letech s praxí v soukromé sféře, kde jsem obstarávala chod kanceláří a zabezpečení firmy sama, jsem se vrátila alespoň zpět pod ČSSZ a jsem ráda, že mám zaplacený nájem. S velkým a manuálním objemem práce jsem počítala. Nestěžuji si.
Zbavit stresu, aby všichni (pacienti, lékaři i zaměstnavatelé) správně vyplňovali a podepisovali celé všechny prvotní vystavené doklady než je odešlou a osobně odevzdají. Tím by se práce zjednodušila a urychlilo by se samotné vyřízení. Jenže tento požadavek by musel být směřován výš nad ČSSZ...