HANABOSO, s.r.o.

Ve firmě jsem sice necelý rok, ale už teď ji mohu vyhodnotit jako nejlepší pracovní prostředí, co jsem zažila. Naše vedení je neuvěřitelně pohodové. I ve stresových situacích jsou klidní, čehož si dost cením. Kolegové mi několikrát vytrhli trn z paty a můžu se na ně spolehnout. Zároveň se mi s nimi fakt dobře spolupracuje. Dobře se mi tady učí nové věci a zároveň mám všechno, co potřebuju pro ty pravidelné každodenní úkoly. Firmu můžu jen a jen doporučit.

Rozmanitou práci
Firma má několik projektů. Každý si může najít, co konkrétně umí, či co se chce případně naučit.

Příjemné pracovní prostředí
Firma je vedená pohodovým vedením. Hrozně dobře se mi s ním spolupracuje. Tím, že tým kolegů není tak velký, navzájem si radíme a pomáháme a o věcech, které se vyrojí v průběhu dne mluvíme a v klidu najdeme nejlepší řešení. Když nastane nenadálá rodinná situace, můžeme to řešit a nikdo nám hlavu netrhá.
Napsáno:březen 2019

V prvé řadě je tu skvělá banda zkušených kolegů, kteří nemají problém zaučit do nových technologií. S tím souvisí i kvalita s jakou se tady přistupuje k tomu co se firma programuje. Ve firmě jsem rok a půl a prohloubil jsem své předchozí znalosti a naučil se spoustu nového. Práce je různorodá, takže nedochází k postupné nudě a stagnaci. Díky novým projektům se stále učím něco nového a prohlubuji své znalosti a zkušenosti. Na firmě si vážím i přátelské atmosféry. od kolegů až po nejvyšší vedení. Firma je velká tak akorát, žádný korporát , takže nehrozí žádné neduhy z něj. Příjemným plusem je možnost práce z domu a teambuildingy.
Napsáno:duben 2021

Asi nejvíc na celé spolupráci oceňuji kolektiv a přístup zaměstnavatele. Jsme opravdu dobrý tým, který se vždy dokáže domluvit a rádi spolu občas strávíme i nějaký čas po práci. Zaměstnavatel je člověk ochotný vyslechnout každého. A protože opravdu věří našim schopnostem, často nám nechá volnost v provedení zadaného úkolu.

Příjemné pracovní prostředí
Máme velkou relaxačku, kam si můžeme jít zahrát pingpong nebo kulečník. V open space pracovní části je menší, ale naprosto dostačující kuchyňka. Spousta z nás se zajímá o zdravou výživu, takže když požádáme o nějaké komponenty do kuchyňky, firma se snaží nám vyhovět. Pro meetingy je vyhrazena zasedačka s TV.

Neformální pracovní atmosféru
Tykání je samozřejmost. Jakýkoliv problém můžeme rovnou komunikovat s vedením a všichni se navzájem podržíme i v těžkých životních situacích. Rádi spolu občas po práci posedíme u piva a už se těšíme, až zase naplánujeme nějaký víkendový teambuilding.
Napsáno:duben 2021

Skvělý až "rodinný" ekosystém celé firmy, který zároveň působí velmi profesionálně. Konstruktivní kritika, vzájemná důvěra a včasné řešení možných problémů je jen výčet hlavní pilířů této firmy.
Škála benefitů je zatím omezená, ale v budoucnu bude jistě větší prostor pro její rozšíření.
Napsáno:duben 2021

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma HANABOSO, s.r.o.?