Bohužel není nic s čím bych byl spokojen.
Velice falešní nadřízení. Jeden neví co dělá druhý.
Napsáno:duben 2024

Firma metmo je již z mého pohledu parodie. Faleš, chaos, intriky a nepořádek již tuto společnost ovládly jako nicota svět v Nekonečném příběhu. Od počátku tohoto roku jde vidět jak pracovní kultura rapidně klesá. Firmy je škoda, byla radost zde pracovat. V tuto chvíli již nezbývá než jít dále.
Už bohužel se vším. Není být s čím spokojen.
Napsáno:srpen 2023

Spokojenost byla pouze se svými dvěma podřízenými , kteří fungovali bez problémů. Jinak šlo o partu nekompetentních chudáků, opravdu trpících duševním mrzactvim, jak již uvedl bývalý kolega ve svém hodnocení. Vyšší vedení nemá přehled kam mu firma směřuje, nadprůměrné platy neschopného managementu, kteří pro ty peníze zkřiví páteř. Cokoliv se vyrobí, dvakrát se přebali kvůli nadměrné chybovostí. Nikdy jsem za svou pracovní kariéru nezažil větší neschopnost a partizanstvi. Nedoporučuji v žádném případě. Díky vedení já, a pokud vím, i ostatní, jsme skončili, jelikož pracovní prostředí, faleš ze strany managementu a totalita, která začala být zaváděna pro krytí neschopnosti, zacházela za hranici normálnosti. Komunikace mezi managementem a výrobou na nule stejně jako komunikace managementu mezi sebou. A podle toho to tak vypadá. Neschopnost!!!
Tady nešlo být spokojen s ničím. Nefungovalo vůbec nic a jakýkoliv poznatek vám místo pomoci zneprijemnili ještě většími komplikacemi ztěžující práci.

Kafetérie
Neschopný management který trpí duševním mrzáctvím,křiváctví a opravdu nefér jednání. Nikdy jsem nepracoval v horší firmě,byl to omyl. Pracovní prostředí nesnesitelné,toto se týká jen a pouze managementu. Firmu houfně opouštějí a budou opouštět zaměstnanci.
Napsáno:únor 2023

Naučila jsem se nové věci.
Plánování,není úplně nejlepší,předávání info,taky někdy vázne.
Napsáno:únor 2023

Flexibilní pracovní doba, skvělá nadřízená, lidský přístup, možnost realizovat své nápady. Možnost dalšího vzdělávání. Příjemné pracovní prostředí.

Dobrý kolektiv, férový nadřízení
komunikace mezi odděleními

S ničím
Za málo peněz chtějí hodně muziky, kolegové líný, vedení špatný, absolutně nic v tydle firmě nefunguje a nejvtipnější je že mistri směny jsou nekvalifikovany lidi, kteří se ptají zaměstnanců jak se co dělá, jelikož to sami nevědí, co dodat... Nedoporučuji práci v tydle firmě, mažou med kolem pusy akorát, ale realita je bohužel jiná.
Napsáno:únor 2020

Rozmanité a náročné úkoly. Práce v kompetentním týmu kolegů. Samostatnost a prostor pro kreativitu. Podpora od nadřízených. Pracoviště na úrovni.
Nedokončené procesy, ale každý se může zapojit a přispět vlastními nápady.
Napsáno:říjen 2019

- Příjemné prostředí a tým skvělých lidí, který se neustále rozrůstá. - Velmi oceňuji skloubení profesního a osobního života. - Mezinárodní prostředí, možnost využít cizí jazyky. - Velký prostor pro vlastní nápady a jejich rychlou realizaci.
Napsáno:duben 2023

Zaujala / nezaujala vás firma METMO s.r.o.?