Toho, že mě zaučili dobře a nenechali mě napospas. Nikdo na mě nekřičel a byl tam pohodový a přátelský přístup.
Snížit pracovní dobu, aby to nebylo tak náročné - 14 hodin na nohou u pultu. A případně zaměstnat i víc lidí, aby se prostřídali, tím pádem by tam víc lidí vydrželo a neutíkalo by odtamtud tolik lidí.
Jediným přínosem pro mě byla možnost domluvy v případě, že jsem potřebovala uvolnit v práci - lékař, rodinné důvody, ale ne vždy mi bylo vyhověno. Ne snad z neochoty, ale spíš proto, že provozní podmínky to prostě nedovolily---
Určitě zlepšit přístup vedoucích pracovníků k řadovým zaměstnancům. Zlepšit pracovní prostředí, investovat do pomůcek a nástrojů, které by pomohly v práci. Občas i obyčejné 'děkuji Vám, za Vaši práci' udělá velmi mnoho.
Zaujala / nezaujala vás firma COOP Hořovice, družstvo?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?