Velmi slušný plat
Motivační systém
Transparentní systém, podle kterého se plat navyšuje / snižuje
Fenomenální systém vzdělávání
Práce na zajímavých zakázkách
Pro někoho (ne pro mě) zde může být příliš dravé prostředí
Někdy velký tlak, když se u více klientů nedaří
Obrovský profesní růst hlavně během prvních měsíců. Postupně rostete i osobnostně, učíte se lépe plánovat čas, abyste byli schopni klientovi přinést co možná největší hodnotu v krátkém čase. Tak dokážete obsloužit více klientů a dosahovat na vyšší výplaty. Naučíte se lépe komunikovat s lidmi. Za mě můžu doporučit hlavně lidem po škole, kteří se chtěji někde uchytit a vyrůst jako člověk. S těmito schopnostmi se totiž následně uplatníte kdekoliv. Ať už v zaměstnání nebo vlastním podnikání.
Naplňuje mě, že to není jen o práci, spolupráce s INIZIO je také o neustálém poznávání sebe sama. Je to posun v oblasti komunikace, efektivity, je to o budování vztahů s lidmi, budování důvěry a hlavně naplnění snů našich zákazníků. Je to práce, která dává smysl a to mě baví.
V INIZIO nebyl důvod k nespokojenosti. Svoji nespokojenost jsem zvyklá řešit a z řešení se poučit. Prozatím ale k řešení nespokojenosti nedošlo, omlouvám se, že s Vámi nemám co sdílet. :)
S přístupem ostatních lidí k práci, pracovat s někým, kdo je pro svou práci zapálený a komu zejména záleží na zákaznících, jak ti jsou spokojení je něco, co v dnešního době úplně zvykem není. INIZIO není jenom práce, že si "odsedím 8 hodin a jdu domů", INIZIO je i touha na sobě pracovat, a životní styl toho, co chci dělat. Spolupráce s ostatními kolegy je naprosto klíčová a vždy se mi dostalo podpory a odpovědi na mé otázky téměř okamžitě.
Já osobně nemám nic, s čím bych byla nespokojená, ale rozhodně to není pro lidi, kteří si udělají jen svoji základní práci, a čekají za to nějakou odměnu. Člověk musí chtít na sobě pracovat, a když to ukáže, je za to náležitě odměněn.