Cením pohodu, super kolektiv, flexibilní pracovní dobu a možnost po pracovní době vypnout. Dovolené, víkendy a večery se ctí, což není v advokátních kancelářích moc zvykem.
Chybí nám samostatné HR oddělení, které by ubralo práci lidem ve vedení.
Tým lidí, kteří tvoří elegal. Na každého je spoleh a každý přináší do týmu něco jedinečného a všichni společně přátelskou atmosféru v kanceláři i mimo ni. Velmi si vážím i podpory seberozvoje a růstu.
Problémy, které souvisí spíše s výkonem advokacie obecně, tedy občasné pracovní a časové výkyvy. Na zlepšení systematičnosti se pracuje.
eLegal je postavený na pevných pilířích - na skvělém týmu lidí, které právo baví a díky kterému jde s přehledem zvládnout náročnější momenty, které v advokacii čas od času nastanou.
Kancelář se věnuje mimo jiné zajímavým oblastem práva a podporuje k rozvoji oblastí, které daného zaměstnance zajímají.
Každý má poměrně volnou ruku a může si nastavit takový přístup k práci, který mu nejvíc vyhovuje.
Kancelář je pořád ještě poměrně hodně mladá, proto bude nějakou dobu trvat, než se procesy ve firmě zefektivní (pracuje se ale na tom). Taky se jedná o malou kancelář (což není ale nevýhoda), proto se mzda pohybuje na průměrné úrovni.
Nejvíce jsem spokojen s přátelskou a otevřenou atmosférou, kde se člověk nebojí na cokoliv zeptat a může se realizovat po své vlastní stránce.
Rozvoj v jakémkoliv právním oboru je společností rozhodně podporován.
Určitě se jedná o mladou dynamickou kancelář, která se zabývá jak obecnými právními disciplínami jako je trestní právo nebo obchodní, tak nově se vyvíjejícím - softwarové právo, marketingové právo.
Největší výhodou práce v eLegal je vysoká flexibilita práce, kdy se dá opravdu stíhat mnoho vedlejší aktivit. Velmi otevřený tým, který spolu podniká spoustu akcí, je taktéž velmi pozitivní.
Pravděpodobně jsou to obecné problémy, které se týkají advokacie, zvláště v počátcích. Čas od času vysoká časová urgence, kdy je nutné v práci zůstat i déle a průměrné mzdové ohodnocení.
Že je to tým, kde je každej člověk naprosto skvělej, máme uvolněnou atmosféru, těším se do práce a vím, že se můžu na lidi kolem spolehnout nejen v práci, ale i v soukromí. Prostě...radost chodit do práce :)
Zaujala / nezaujala vás firma eLegal advokátní kancelář, s.r.o.?