Malá PA zaměřená jen na pernament placement. Celkem fajn kolektiv a hlavně férové vedení. Samozřejmě platí, že očekávají výsledky a na základě nich pak následuje další. To je něco, co nesedí každému. Pokud člověk alespoň na 3/4 dělá, co se po něm chce, vše funguje skvěle a má docela volnost...
Z logiky náboru je pracovní kolektiv hodně různorodý - od lidí, kteří si svou práci chtějí odsedět v kanceláři (a samozřejmě mají výhrady) přes flegmatiky, kterým vyhovuje, když se nic neděje až po ty motivované na výsledek. Člověk tak nemůže čekat úplně nabitou motivační atmosféru jako v obchodních firmách. Ale pokud jste zvyklí pracovat sami za sebe, je to ok.
Líbí se mi, že se naše personální agentura zaměřuje na specifické obory. Ať už jde o rychle rostoucí IT sektor na celosvětové úrovni, nebo o vysoce kvalifikované elektroinženýrství, které není v České republice tak hojně zastoupené, a poroto je důležité umět najít správný talent v těchto specializovaných oblastech. A to je to co mě baví!
Jediná věc, za kterou jde firma pochválit, jsou kolegové a atmosféra, jaká se tam díky nim vytvořila. Ikdyž je to klasická agentura, kde si můžete kandidáty "přebírat" jeden od druhého, stejně byl v mém týmu pocit bezpečí a spíše jsme se podporovali, než soutěžili.
Naopak negativ je nadmíra. Jediný kloudný benefit, který firma nabízela, byla multisport karta (ta je dnes už za velké peníze). Slovo homeoffice raději v této firmě ani nezmiňovat, je to něco, co vám slibují od nástupu, ale dosáhnete na to pouze pokud splníte roční plán (na což reálně dosáhnou 1-2 lidi z celé firmy). Nejhorší je absolutně toxické prostředí od vedení, kde vydrží jen ty nejsilnější kusy. A ikdyž jste nejlepším rexruiterem firmy rok v kuse, jakmile se Vám dařit přestane, firma na vás obrací záda. A nakonec pokud chcete odejít, jste nucení odejít okamžitě.
Firma si za svojí prací stojí a dělá ji skutečně dobře.
Panuje tu formální, nicménně velmi přátelská a uvolněná atmosféra.
Kolegialita - kolegové vždy pomůžou, poradí.
Různorodé firemní akce, zábava.
Pokud děláte práci svědomitě a dobře, jste náležitě oceněni.
Menší mouchy v informačním systému (ale nic, co by komplikovalo práci).
O práci není nouze, dlouhodobě vidím jako perspektivního zaměstnavatele. S vedoucími nebo vedením se dá lidsky na ledasčem domluvit, umí vyjít vstříc. Zatím asi nej agentura podle toho, co jsem se bavil se známými, neměnil bych. Zrovna hledáme posilu, takže jestli někoho baví komunikovat s firmami, lidmi a má blízko k obchodu, tak určitě dobrá volba.
Nespokojenost je hnacím motorem lidstva, vždy se najde něco, co by mohlo být lepší. Ale nic tak zásadního, kvůli čemu bych měl měnit. Můžeme mít i vlastní auto, ale pak bývá občas problém s parkováním. To ale asi firma nevyřeší, spíše je to věc města, kde žiju - modré zóny, hodně aut, málo parkovacích míst.
Zaujala / nezaujala vás firma Jobs Contact Consulting, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?