Je to česká firma, která vyrábí hezké a užitečné produkty. Není korporátní, prostředí je otevřené novým nápadům. Pořádá aktivity pro zaměstnance a sem tam se je snaží motivovat nějakým benefitem.
Zlepšit motivační ohodnocení, zavést průhledný systém odměn. Pořádat školení. Na některé pozice nabrat více lidí (nebo jen kvalifikovanějších), aby nebylo tolik lidí zahlcených prací. Využívat víc potenciál a talent lidí napříč odděleními. Větší možnost částečných úvazků. Zaměřit se na budování značky (firma není moc v povědomí běžných lidí, přitom je na trhu přes 20 let).
Volná pracovní doba ve smyslu, když je potřeba, není absolutně problém HO, doktor, atd...
Nové kanceláře včetně bezplatného parkování zaměstnanců přímo před budovou.
Zvýhodněné ceny produktů společnosti.
Přátelské prostředí.
Bohužel jako všude jinde je vše hektické a není moc prostoru dotahovat věci do 100%.
V PRESCU panuje inovativní a otevřená atmosféra a samořejmě neustálá snaha o zlepšování všeho.
Donedávna to byly nepříliš vhodné kancelářské prostory, malý show room apod.. Po přestěhování do nových prostor jsou kanceláře dostatečně reprezentatitivní, showroom velký a parkování pro zaměstnance i zákazníky perfektní.
Presco je firma, která se neustále rozvíjí, hledá nové možnosti, inovuje, tvoří. Vedení firmy dokáže ocenit kvalitní práci a dává možnost se rozvíjet - v případě, že se zaměstnanec projeví jako loajální a schopný, jsou mu připraveni nabídnout i pozici, kterou do té doby nedělal a dají mu šanci se v ní učit. Pro mě byli všichni páni ve vedení inspirující a motivující.
Nedá se mluvit přímo o nespokojenosti, protože taková je dnes asi doba - je málo času, změny jsou rychlejší, nežli se dají ukotvit. Tohle je ale asi víc znamení doby a ne naší firmy a jejího vedení
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?