Možnost se naučit stále něco nového a mít možnost věci ovlivnit, pokud máte chuť a ambice
Finanční ohodnocení přichází až v okamžiku kdy řešíte zda zůstat či jít.., chybí jakýkoliv progres v odměňování (inflace, roční % nárůst s odkazem na KPIS), kdo pracuje a je společnosti oddán, tak musí být odměněn což se zde bohužel neděje. Někdy se všichni snaží dělat vše a je to na úkor efektivity a kvality.
Kvůli práci nemám skoro vůbec čas na osobní život. Stává se, že přijdu domů z práce, opět si sednu k počítači a musím dalších několik hodin pokračovat.
Nejvíce jsem spokojena se svými kolegy a atmosférou v kanceláři. Je zde příjemné pracovat a zpestřit si den kávičkou na terase s kolegy.
Společnost si zakládá na dobrých vztazích, takže společné večery nebo posezení jsou zde běžné.
Někdo by mohl jako nevýhodu vnímat občas nárazové přesčasy v určitých dnech v měsíci, kdy je práce nejvíce. Toto je něco s čím by měl podle mého každý zde počítat, není to pravidlem, ale občas je prostě potřeba pracovat déle. Na druhou stranu opravdu oceňuji možnost práce z domova, se kterou zde není žádný problém. Takže místo toho, abyste věnovali čas cestováním do práce a z práce můžete tento čas věnovat práci doma.
Zaujala / nezaujala vás firma 4 P & P, spol. s r.o.?