BM ČESKO s.r.o.

Maloobchod se stavebninami a nářadím

zajímavá pracovní zkušenost, pro lidi bez větší praxe ideální na začátek, bohužel ale bez možnosti kamkoliv se posunout nápadů může mít člověk hodně, ovšem jen do té doby než se rozhodne něco i nahlas říct nebo aktivně řešit - to pak putujete rovnou na černou listinu,
za úspěch neexistuje žádná pochvala - jen víc a víc a víc práce (bez viditelného výsledku na finanční odměně) naopak pokud člověk udělá chybu, je mu to předhazováno ještě několik měsíců potom chybí profesionální atmosféra, osobní antipatie vyúsťují do podrazáctví, je velmi těžké vybudovat důvěru v kolektivu

Rozmanitou práci
úkoly jsou široké, nikdy neděláte jenom jednu věc, napříč firmou jsou lidi využiti a vytíženi na maximum
Napsáno:duben 2025

Bohužel nic kladného pro zaměstnance ve zkušební době mě nenapadá
Směny se neustále mění, mají zastaralé systémy jak na pokladně, tak na úseku. Pokud máte pokladnu, tak je zde neférové chování ohledně zodpovědnosti za ní. Když máte dovolenou nebo nemocenskou, jste bez prémii. Nejhorší zaměstnání co jsem zažila. Neumí řešit slušně problémy se zaměstnanci. U pokladen se z důvodu zastaralých systému věčně čeká klidně i 15 minut co pátý nákup a i tak se nic neřeší a nepracuje se na zdokonalení systému. Zázemí nedostatečné, neinvestuje se do ničeho.

Protože přijímají všechny zájemce a nezáleží na věku nebo vzdělávání
Napsáno:září 2024

Plat
Chování vedení a přístup firmy k zákazníkům...
Napsáno:únor 2025

Nerespektování zaměstnanců.
Napsáno:srpen 2024

Plat Kolegové
Vedoucí prodejny Polské vedení firmy
Napsáno:srpen 2023

zacházejí s člověkem jako s hadrem na podlahu
nejsem spokojen s ničím
Napsáno:červenec 2023

Bavila mne prace v zahrade
Vadilo mne jednání vedoucí obchodu (mluvila i nadavali sprosté) a nejhorší byl vedoucí z Polska
Napsáno:červenec 2023

Není tu nic k ocenění. To, co by tu bylo popsáno jako pozitiva, je standardem v normálních firmách. Možná jedině ucházející finanční ohodnocení + prémie a po odpracovaných letech máte nárok na delší dovolenou.
- vztahy mezi zaměstnanci na bodu mrazu - nepřátelské prostředí - nelidský přístup - demotivovaní, vystresovaní a vyhořelí zaměstnanci a vedoucí na různých odděleních a prodejnách - staré, zašlé a nefunkční zařízení pracovišť - špinavé pracoviště-uklizečky se nepředřou - technika stará - programy potřebné k pracovní náplni omezené/nedostupné - systém, ve kterém se tu pracuje je pomalý, zasekaný, komplikovaný, někdy nelogický, v polštině, snižuje efektivitu Vaší práce, neumí v něm pracovat ani vedoucí - minimální zaškolení - nepředávání důležitých informací potřebných k pracovní náplni - žádné benefity

Řešení úkolů je vždy na dlouhou dobu. Ať už řešíte věci s centrálou, s polskou centrálou, prodejnami, dodavateli, dopravci, centrálním skladem, atd., neobejde se to bez problémů. Je to tedy hlavně časově a psychicky náročné. Vyřešení nejakých jednoduchých situací trvá klidně i několik měsíců.
Napsáno:květen 2023

Peníze docela slušné.
Nejistota výdělku, délka směny a nemožnost si naplánovat něco dopředu, špatná komunikace s vedením- informace na poslední chvíli, malá podpora od nadřízených, zastaralý a pomalý interní systém atd.
Napsáno:září 2021

Zlé vzťahy medzi kolegami. Chýbajúca organizácia práce. Zlé pracovné prostredie. nespokojnosť so zaškolením nových kolegov. Žiadne benefity, len stravenky. Rozhodne nemôžem nikomu odporučiť. Moja najhoršia pracovná skúsenosť.
Napsáno:duben 2021

Zaujala / nezaujala vás firma BM ČESKO s.r.o.?