Nutricia a.s.

Velkoobchod s potravinami, nápoji a tabákovými výrobky

Velkým benefitem je vysoká kvalita produktů, Jsme leaderem trhu,společnost si váží svých zaměstnanců, chová se velmi slušně, panuje zde neformální atmosféra.
Jsme korporátních společnost se všemi klady i zápory, některé procesy jsou nelogické a zdlouhavé, také by vedení mohlo více naslouchat
Napsáno:duben 2020

Spoľahlivý zamestnávateľ s výborným portfóliom, Nutricia má hodnoty podobné mojím
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:únor 2020

Stabilní firma se skvělým portfoliem produktu a spolehliví kolegove😉
Momentálně s ohodnocením
Napsáno:únor 2020

Jsme spokojená s celkovou situací. Férové jednání, osobní přístup, zajímavé benefity. Především dobré jméno společnosti a kvalita výrobků
jednoznačně spolupráce mezi odděleními, nastavení jednotného systému. Pro každé oddělení je trochu jiná priorita, i když cíl je stejný, cesty máme často odlišné a nopotkáváme se. vznikají z toho často i před zákazníky nepříjemné situace a určitě sami sebe brzdíme v růstu.
Napsáno:únor 2020

Ve srovnání s předchozími zaměstnáními u zahraničních společností jsem zde celkově nejvíce spokojená. Dobré pracovní prostředí, vztahy na pracovišti, z kolegů mám přátele, přístup firmy k zaměstnancům - ať už se jedná o benefity nebo možnost rozvoje je super.

Skvělý kolektiv kolegů
Napsáno:únor 2020

V Nutricii je velmi příjemné pracovní prostředí. Práce se dá dobře skloubit s osobním životem. Kolegové jsou přátelští a s většinou je dobrá spolupráce. Nutricia je dobrý zaměstnavatel.
Ne příliš dobrá organizace v oddělení logistiky. Interní pracovní systémy by mohly být více digitalizované
Napsáno:únor 2020

skvela kultura-jasne hodnoty, empaticky pristup, moznost karierneho rozvoja a posunu lokalne aj globalne
pristup k odmenovaniu-internemu kandidatovi trva x-rokov kym sa dostane na uroven kandidata, ktory prisiel z externeho prostredia, zrusenie viacerych systemov v minulosti s prislubom implementacie novych nastrojov-nic sa odvtedy neudialo, narocne fungovanie s ludmi/timami, ktore su alokovane v inych krajinach
Napsáno:únor 2020

Kvalitní portfolio produktů, vše je při výkonu mé práce legální a etické, dobré benefity
Velká čásová náročnost a nikdo z nadřízených nebere ohled nad prací vykonanou doma po pracovní době nebo o víkendech, práce tento rok mnohem více za stejné peníze, nespravedlnost i v platech mezi jednotlivými divizemi, málo administrativního volna (jeden den za měsíc je málo)
Napsáno:únor 2020

Ano, nejsem spokojena s finančním ohodnocením. Byla nam přidána práce a navíc navýšen už tak velký region a nevíme zda to bude někdy i finančně zohledněno.
Ano jak jsem psala. V Předešlém dotazu. Chybí finanční ohodnocení vzhledem k tomu, že mne byl už tak velký region navýšen o 3 okresy a produkty jedné divize.
Napsáno:únor 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Nutricia a.s.?