Effectix.com, s.r.o.

Online marketing

Opravdu jedinečná firemní kultura a atmosféra. Mám možnost pracovat s lidmi, které jejich práce baví a chtějí posouvat sebe i všechny okolo. Vždy, když nastane nějaký problém, tak se mám na koho obrátit a dostanu podporu.
Ne
Napsáno:únor 2025

Benefity Odměňování Firemní kultura Schopnost inovovat
Napsáno:únor 2025

Kolektiv, soudružnost, podpora, školení,
Zjednodušit administrativu
Napsáno:duben 2024

Možnost vzdělávání během pracovní doby a stanovení si KPI podle vlastního uvážení 50/50 po dohodě se společností.
Jsem živnostník, ale necítím, že by to tak opravdu bylo. Nelíbí se mi, že musím informovat své kolegy o tom, že odcházím z práce dříve, a také je nepoinformuji o tom, že jdu do práce dříve, protože se přece hlavně zodpovídám svým klientům, aby byli maximálně spokojení, a to je ten cíl, kterého musím dosáhnout co nejefektivněji. Nevidím smysl v tom, že musím docházet do kanceláře, protože je to časově náročné a mohu udělat mnohem víc věcí, když pracuji z domova. Pro mě je home office úspora minimálně 2 hodiny denně, aniž bych musel dbát na to, aby se mi cestou něco nestalo. Sociální kontakt je důležitý, ale stačí mi jednou týdně. Také nerozumím jedné věci: pokud mám jasně definované, že pracovní doba je flexibilní, pokud není nějaká online nebo osobní schůzka, pak si myslím, že v tomto případě není důležité, kdy přicházím do práce a v jakém čase. Informovat o tomto je skutečně stresující faktor. Pokud někoho potřebuji, stačí zvednout telefon a zavolat, nebo je tu pracovní platforma, kde je jasně definováno, kdy je deadline, nebo co je důležité dodržet.
Napsáno:duben 2024

Možnost HO Milé prostředí Příjemný kolektiv Klidná práce Osobní zodpovědnost
Občas chaos Nejasná vize Zbytečně složitá struktura managmentu
Napsáno:leden 2021

Neustále sa vzdelavam. Oceňujem možnosť skĺbiť prácu s deťmi, najmä v tieto dni keď sú školy zatvorené. Oceňujem snahu posúvať nás vpred aj tým ze mame možnosť vypočuť si, pozrieť prácu iných kolegov a naopak moznost prezentovať kolegom svoju prácu a postrehy.
Niekedy mám pocit že môžme dat klientom viac. Ze naša práca je polovicna. Ze sa neusilujeme ukázať klientom viac. Ale to asi súvisí s tým že máme práce veľa.
Napsáno:únor 2021

Férový a profesionálny prístup naprieč celou firmou. Kolegovia, na ktorých sa dá spoľahnúť. Profesionálny tím.
Nie, uberá to správny smerom, plánujeme neobmedzenú dovolenku a zavádzame postupne firmu bez pravidiel po vzore Netflixu :)

Super kolektiv Prostředí Celkově práce
Kultura firmy poslední dobou sklouzává do korporátů
Napsáno:únor 2021

Oceňuji především svobodu a flexibilitu, kterou mi firma nabízí, výměnou za zodpovědně odvedenou práci.
Nic, co by stálo za hlubší rozepisování :) pozitiva převažují nad negativy.
Napsáno:únor 2021

Komplexní přehled v oblasti online marketingu, vzájemná spolupráce Příjemné prostředí
Občas pokulhává komunikace Časté změny
Napsáno:únor 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Effectix.com, s.r.o.?