Zdokonalila jsem se v práci na PC, máme fajn kolektiv a skvělé vedení.
Nic
Práci, co dává hlubší smysl
Hlubší smysl pro mne znamená to, že pracuji samostatně, rozhoduji víceméně samostatně, ale dokáži přijmou názor ostatních a hlavně dokáži uznat chybu.
A hlavně vím, že na druhé straně je člověk, který ať už naše léky, dezinfekci, koleno potřebuje a tím nepřímo pomáháme.
Příjemné pracovní prostředí není úplná samozřejmost a nedělá ho jen pěkný nábytek, ale hlavně kolegyně a kolegové v kancelářích, v terénu a v neposlední řadě naše vedení.
- přátelské až rodinné prostředí
- spolupráce na plánování a tvorba plánu na reálných základech, tudíž splnitelné cíle
- přístup HR, vedení a generálního ředitele
- maximální zázemí (nástrojů) k práci
Mluvím za divizi ZT, kde moje největší spokojenost je s managementem na všech úrovních, pak s týmem spolupracovníků.
Je super, že i ti nejvyšší se zvednou a jdou např. pomoci stavět stánek na kongres, když je zapotřebí. A když se něco nedaří, umíme si to vysvětlit.
Rozhodně zdlouhavá administrativa, jak v terénu tak v HO.
Líbí se mi dynamika práce – každý den je jiný a nikdy není stereotypní. Velkým plusem je možnost starat se spolu s nadřízeným o velmi zajímavou flotilu aut, která mě opravdu nadchla. Oceňuji také perfektní služební vozidlo v plné výbavě. Společnost navíc nabízí zajímavé benefity jako Multisport karta, Pluxee karta a další, což vnímám jako příjemný bonus.
Zatím jsem ve zkušební době, takže žádná negativa nevnímám ani neregistruji a pevně věřím, že to v tomto duchu bude pokračovat. Do této společnosti jsem chtěl nastoupit už delší dobu a každý den mě zatím utvrzuje v tom, že to byla správná volba.
U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?