Areál společnosti
REDA a.s. image 3
REDA a.s. image+6

REDA a.s.

Velkoobchod s domácími potřebami

Se všemi kolegy i vedoucími jsem se cítila dobře. Mzda byla skvělá za tu práci. Pracovní doba na 8h - dvousměnný provoz ranní/odpolední mi nevadila. Kousek od domova. Na skladě byla různorodá práce. Když něco bylo těžké vždy tam byl někdo kdo mi pomohl. Vždy se dalo s vedoucím na čemkoliv domluvit. Kdyby to šlo ráda bych se tam někdy vrátila.
Nesedl mi kolektiv na expedici. Stejnorodá práce na expedici. Někdy nebyli na expedici předávány všechny potřebné informace a dozvěděla jsem se je až od ostatních kolegů. Zbytečné zdržování a dohledávání chybějícího nebo vadného zboží.
Napsáno:září 2024

jen ti kolegové
kantýna, obecně málo benefitů, chování a špatná komunikace ze strany nadřzených, kolegové v PT, Skoro nic z nastavených pravidel nefunguje, protože se to mění jak vedení a majitel potřebuje
Napsáno:duben 2024

REDA a.s. image 1
REDA a.s. image 2
Portfolio výrobků Reda

Portfolio výrobků Reda

Areál společnosti+6

Popravdě není nic s čím jsem spokojena.
Nadřízení rozumí jenom slovu úkol, ale jinak nemají představu o tom co je nějakým dlouhodobým cílem. Nadřízeným chybí vzdělání/znalost, ale nejsou ochotni poslechnout toho kdo ji má.
Napsáno:květen 2024

úzké, přátelské vazby mezi kolegy
špatná komunikace směrem od managementu k zaměstnancům ohledně dění ve firmě, plánech do budoucna atd. - protichůdná nebo neurčitá sdělení odmítání jakýchkoliv návrhů na rozvoj obchodu, efektivity práce ze strany zaměstnanců organizace práce o jakékoliv podpoře nadřízeného a jeho odbornosti nemůže být ani řeč
Napsáno:květen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti REDA a.s.?
- s týmem - s dobrými vztahy s vetšinou pracovníků - domluva
- fluktuace zaměstnanců
Napsáno:květen 2022

Příležitost se naučit novým věcem Možná výuka jazyků Mladý a fajn kolektiv
Velmi vysoká fluktuace (za rok zavítalo na účetní oddělení, které tvoří 5 členů 9 nováčků) Fluktuace odráží kvalitu práce Velké množství práce, neplacené přesčasy Téměř žádné benefity, které již dnes bývají standard
Napsáno:duben 2021

Kolegové, mzda, benefit ve formě obědů, moderní prostory
špatná komunikace z hlavního vedení, příliš rozmanitá práce, pracovní doba je ráno omezená (pružná pracovní doba od 7:30 do 19:00), nejsou možné homeoffice, nefunkční interní systém (od nového roku)
Napsáno:březen 2021

Kolegové - vznik dlouhodobého přátelství. Neformální prostředí. Jazykové kurzy.
Po přechodu na nový systém nejasná budoucnost firmy. Vysoká fluktuace zaměstnanců.
Napsáno:únor 2021

Oceňuji kolektiv, spolupráci, rychlost realizace zakázek, skladovou dostupnost. Z benefitu AJ, služební vůz. Za své působení ve společnosti jsem se naučila opravdu spoustu věcí, přes komunikaci, obchodní dovednosti, vedení lidí...
Ne všechna oddělení fungují 100%, leckdy vázne zpětná vazba a vadí mi, častá výměna zaměstnanců, která nám, díky jejich nevědomosti a špatně předaným informacím komplikuje práci. Asi mohu zmínit, že výměna kolegů na nákupním oddělení naopak spolupráci prospěla.
Napsáno:prosinec 2020

Fexibilita Moznost vest vlastni projekty Vzdelavani
Napsáno:březen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma REDA a.s.?